Tehnički kutak > Injection

Pure jet - Još jedan ne pali

<< < (5/10) > >>

Grale:
Zbog čega se zajebavaš sa kontaktima ako motorić stalno vrti?

George:

--- Citat: Grale - 17 Lipanj, 2013, 11:26:26 ---Zbog čega se zajebavaš sa kontaktima ako motorić stalno vrti?

--- Kraj citata ---

A zbog onog zvuka isprekidanog kad palim kontakt. Cuje se pumpa i onda se zvuk prigusi na sekundu i opet pocne normalno. Prije se nije tako cula, i prvo kad mi se skuter ugasio sam skuzio promjenu tog zvuka.

Bojim se da ne dolazi do prekida kod vibracija, pa motoric slabiju struju dobija.  A probao sam spojit pumpu direkt na akumulator s otvorenim malim poklopcem, ali ko u inat, tad vrti normalno, bez cudnog zvuka.

George:
Danas sam stigo sastavit sve, upali iz prve, super hvata gas, sve ok.

Idem napravit krug i nakon 15-ak kilometara u zavoju smanjim gas, i opet se ugasi. Stanem, upalim i vozim dalje. Nakon kilometra parkiram i idem ocitat greske i javi 18, greska u senzoru temperature. Resetirao sam.

Upalim i krenem, ugasi se ko prije i vise neda upaliti, ko iz pocetka teme.

Guram prema doma i nakon 2 minute upali, krenem i ugasi poslije 100 metara.
Tako dva tri puta i doso sam doma.

Sad je javio greske 6,7,8,18.

Totalna zbrka

Moze savjeti? A da nisu tipa: prodaj pureshit :)

Ima netko u Zagrebu ko ima vremena pogledati to?

George:
Danas potpuno ista stvar. Prema ovom jucer zakljucio sam da je mozda svjecica jer motor normalno radi i nakon 10-15 km kad se zagrije se ugasi.

Promijenio sam svjecicu i opet isto. Napravio 20 km i ugasio se. Upali jedva i za 2 sekunde se ugasi.

Cujem pumpu da radi ali cudnim zvukom.

Dal netko prodaje polovnu pumpu goriva? Ili ima za posuditi na dva dana da ga isprobam da budem siguran?

veruda:
dali si našao blato u pumpi kada si je rastavljao, ako jesi možda ti je prljavština opet zeznaula stvar.

ovo što si ti odradio sa pumpom smo i mi odradili i radio je dan dva (dovoljno dugo da se proda) imao je smiješnu kilometražu, 1,5 soma km orginalnih 5-6 godina star ali je ispod plastika sve bilo trulo oko sistema goriva.

nakon toga stavljena nova pumpa i navodno radi dan danas

drugo što mi pada na pamet je senzor temperature, možda netko zna dali radi sa odspojenim da probaš?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju