Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dan kao svaki drugi,mora se radit.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
Ne radim ni preko tjedna
Nedjeljom jedino mogu ocistit rostilj, to je jedino sto sam spreman radit nediljom a za sve ostalo ima dovoljno dana u tjednu. Dan za odmaranje.. misa, kava, rekreacija
nedjeljom ni u firmi ni doma, ima jedna sta mi je stari rekao ima par godina kaze sto god zaradis nedjeljom izgubis u ponedjeljak takav je obicaj i kod mene u obitelji i opcenito dosta ljudi koje znam ne rade nista nedjeljom, radije preko tjedna potegnem duze ili subotom neodem van pa zaglibim u garazi nego nedjeljom radit.Sto se tice drugih koje rade ne osudujem nikog i postujem njihov izbor, vremena su teska i mora se raditi pogotovo danas kad svi prijete otkazima jer su radnici ljencine i jer ima 450000 drugih koji ce doc na tvoju poziciju.
Citat: zemo323 - 28 Svibanj, 2013, 00:41:30Nedjeljom jedino mogu ocistit rostilj, to je jedino sto sam spreman radit nediljom a za sve ostalo ima dovoljno dana u tjednu. Dan za odmaranje.. misa, kava, rekreacija I obitelj. Btw ako netko želi raditi nedjeljom to je njegov izbor ali mi je žao ljudi koji moraju raditi nedjeljom i to za drek lovu.
Citat: Iwo SR Tuono - 29 Svibanj, 2013, 14:14:23nedjeljom ni u firmi ni doma, ima jedna sta mi je stari rekao ima par godina kaze sto god zaradis nedjeljom izgubis u ponedjeljak takav je obicaj i kod mene u obitelji i opcenito dosta ljudi koje znam ne rade nista nedjeljom, radije preko tjedna potegnem duze ili subotom neodem van pa zaglibim u garazi nego nedjeljom radit.Sto se tice drugih koje rade ne osudujem nikog i postujem njihov izbor, vremena su teska i mora se raditi pogotovo danas kad svi prijete otkazima jer su radnici ljencine i jer ima 450000 drugih koji ce doc na tvoju poziciju.sad mi je jasno zašto te kolege u firmi zovu George Costanza ni ja ne volim radit nedjeljom, al kad je neki Vuletić u pitanju što da ne