ooo pozdrav forumasi...nisam odavno bio...pa da vam kazem kako stvari stoje
ugl preso sam preko 700km s 180tkom i naravno gonim je puni mahah
dosta problemcica bilo prvo je trokiralo boze s onda je smjesa prebogata bila onda sam skonto da mi blatobran steze crijevo koje povezuje filter i karb kad sam skino filter motor poludio onda sam to malo pilo kemijo i sad je ok motor netrokira sad samo malo podesit smjesu bit ce slika svjece
pokuso sam da vidim kako ce bit i stavio 3 rolnice od 14,5 i 3 rolnice od 12 to dodje na 13,25 motor se znaci propinjao na jedan tocak stv je brutalno bilo...to sam samo probo i vratio 14,5 malosijeve koje u polinijevu variomatu nikako nisu poderane cak se u slova jos vide...u getribi mi je riknul lezaj i to sam promjeno i sad je drama neriba...ali opet nerazumjem zasto motor ide 125-130 to mu je max :/
malo me sekira jer znam da i s seriskim prijenosom ide do 130 a ovako sa polinijevim variomatom i remenom i svime novim u sebi ide tolko to je zalosno...koji bi mogli bit problemcici
kupit cu rolne 13,5 stavit za jace ubrzanje mada je i ovako boze s...motor je trosio brutalno al sad je vec solida na 6 :/
ugl prijedlozi...moram nabacit neki slicica uskoro i nove gumee...