Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
polini traži nešt teže rolice nego multivar..na serijski centralni ispod 14 nebi išel,na dragster kaj sam stavil 14 gr na serijski centralni (koi je sigurno već omekanil) bile su mi malo lagane rolice po osjećaju i čini se vrti više nego treba..
probaj sa jednim i drugima pa budes najbolje znal..a mores i kombinirat 3 od 13.5 i 3 od 14.5 pa je to ko da su sve od 14..pa id te tri tezine koja bu najbolje igrala stavi..naravno ove izmjesane rolice stavis sam za probu..
Stavi odma 14gr i ja na SP-u imam Polini vario sa 14gr i dobro je.
Citat: walkay - 25 Siječanj, 2014, 15:50:54Stavi odma 14gr i ja na SP-u imam Polini vario sa 14gr i dobro je.oke onda...14,5samo imam na raspolaganju pola grama gore dole malo cu dobit na krajnjoj samo...a start kakav ti je start ?
Citat: dzeba - 25 Siječanj, 2014, 16:05:37Citat: walkay - 25 Siječanj, 2014, 15:50:54Stavi odma 14gr i ja na SP-u imam Polini vario sa 14gr i dobro je.oke onda...14,5samo imam na raspolaganju pola grama gore dole malo cu dobit na krajnjoj samo...a start kakav ti je start ?nećeš dobit krajnje..vidim i ti si u zabludi s rolicama..ne onog glupog pravila da su lakše za ubrzanje a teže za krajnu..bitan je optimum,ako se prelagane onda prevrtava i ne digne remen do kraja i zato se izgubi rajnja..krajnju moreš izgubit i sa preteškim rolicama pa se remen opet ne diže do kraja jer nema optimalnih okretaja..
i sa serijskim variomatom mora ić bolje od vxra,s poliniem pogotovo..ako nie tak onda neš nie dobro naštelano/složeno
Citat: steeef - 25 Siječanj, 2014, 16:25:06i sa serijskim variomatom mora ić bolje od vxra,s poliniem pogotovo..ako nie tak onda neš nie dobro naštelano/složeno Oho oho to volim cut...znaci za sad 14,5 rolne pa sta bog dadne
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Citat: dzeba - 25 Siječanj, 2014, 16:36:16Citat: steeef - 25 Siječanj, 2014, 16:25:06i sa serijskim variomatom mora ić bolje od vxra,s poliniem pogotovo..ako nie tak onda neš nie dobro naštelano/složeno Oho oho to volim cut...znaci za sad 14,5 rolne pa sta bog dadne A i ti si biser, slazes bb180 a neznas da mozes naprat vxra kako os
Citat: Pulss - 25 Siječanj, 2014, 13:10:0413,5 i serijski centralnito lafe...to ondao bavezno...13,5malossi rolnice sam nasao zanimljiva kombinacija u polini variomatu
13,5 i serijski centralni
Kvalitetne su malossi role, a polini vario ima lipe kanale, tako da nebi tribalo bit problema
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Ja mislim da u novim Polini variomatima se ne ljepe Malossi rolice, barem kod mene ne...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
uzet cu 14,5 athena rolnice...mada mislim da je svaka marka rolna jednako dobra...