I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Hrastinski - 12 Prosinac, 2006, 00:49:49Citat: mrcina - 12 Prosinac, 2006, 00:30:05ti protiv cijelog foruma?u taj čas buš f*********** ili j*-********nisam ja reko niš za sebe nek govorim dal bu pal fight između vas koji se sučeljavate!!!nemoj ti tu nama sad...
Citat: mrcina - 12 Prosinac, 2006, 00:30:05ti protiv cijelog foruma?u taj čas buš f*********** ili j*-********nisam ja reko niš za sebe nek govorim dal bu pal fight između vas koji se sučeljavate!!!
ti protiv cijelog foruma?u taj čas buš f*********** ili j*-********
Citat: eladio - 12 Prosinac, 2006, 00:55:52Citat: Hrastinski - 12 Prosinac, 2006, 00:49:49Citat: mrcina - 12 Prosinac, 2006, 00:30:05ti protiv cijelog foruma?u taj čas buš f*********** ili j*-********nisam ja reko niš za sebe nek govorim dal bu pal fight između vas koji se sučeljavate!!!nemoj ti tu nama sad... pametovati !!!!!
a kaj si pa ti gost ili forumač, ne ti si j*********** na kubik koje stavljam na kup pa u smeče
da... svi ste vi glupi...i noge vam smrde...i idete mi na žifce...i imate grde čevapaste prste s kojim niš ne delate osim kaj yebete po tipkovnici celi dan... ojte svi fino lepo u krasan velik k... k.... kiseli .......................krastavac!
Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 14:41:19da... svi ste vi glupi...i noge vam smrde...i idete mi na žifce...i imate grde čevapaste prste s kojim niš ne delate osim kaj yebete po tipkovnici celi dan... ojte svi fino lepo u krasan velik k... k.... kiseli .......................krastavac! Svaki cigo svoga konja hvali , daj zajaši nešto normalno
što si pa ti besna ugrizo te,jer nije dobio sponzorstvo ili?
Citat: rogi - 12 Prosinac, 2006, 14:47:36Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 14:41:19da... svi ste vi glupi...i noge vam smrde...i idete mi na žifce...i imate grde čevapaste prste s kojim niš ne delate osim kaj yebete po tipkovnici celi dan... ojte svi fino lepo u krasan velik k... k.... kiseli .......................krastavac! Svaki cigo svoga konja hvali , daj zajaši nešto normalno to kaj ja jašim ti nebuš ni pomirišal nikad...
Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 14:54:57Citat: rogi - 12 Prosinac, 2006, 14:47:36Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 14:41:19da... svi ste vi glupi...i noge vam smrde...i idete mi na žifce...i imate grde čevapaste prste s kojim niš ne delate osim kaj yebete po tipkovnici celi dan... ojte svi fino lepo u krasan velik k... k.... kiseli .......................krastavac! Svaki cigo svoga konja hvali , daj zajaši nešto normalno to kaj ja jašim ti nebuš ni pomirišal nikad... HAHAHA!!! VId male jest nabrijana! Kaj, nisi dugo jahala?
uuuuuuuuuuuuuu bežte ova grize.treba joj injekcija protiv bjesnoče.
Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 14:58:27Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 14:54:57Citat: rogi - 12 Prosinac, 2006, 14:47:36Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 14:41:19da... svi ste vi glupi...i noge vam smrde...i idete mi na žifce...i imate grde čevapaste prste s kojim niš ne delate osim kaj yebete po tipkovnici celi dan... ojte svi fino lepo u krasan velik k... k.... kiseli .......................krastavac! Svaki cigo svoga konja hvali , daj zajaši nešto normalno to kaj ja jašim ti nebuš ni pomirišal nikad... HAHAHA!!! VId male jest nabrijana! Kaj, nisi dugo jahala? jašem ja redovito a ni na konja se nemrem požalit bome... =)))pogotovo kad vidimm vas ponije hehehehehehehheheheeheeeeee... aj ko se oće tuć... ajmo picice kaje sad....
Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 15:00:42Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 14:58:27Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 14:54:57Citat: rogi - 12 Prosinac, 2006, 14:47:36Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 14:41:19da... svi ste vi glupi...i noge vam smrde...i idete mi na žifce...i imate grde čevapaste prste s kojim niš ne delate osim kaj yebete po tipkovnici celi dan... ojte svi fino lepo u krasan velik k... k.... kiseli .......................krastavac! Svaki cigo svoga konja hvali , daj zajaši nešto normalno to kaj ja jašim ti nebuš ni pomirišal nikad... HAHAHA!!! VId male jest nabrijana! Kaj, nisi dugo jahala? jašem ja redovito a ni na konja se nemrem požalit bome... =)))pogotovo kad vidimm vas ponije hehehehehehehheheheeheeeeee... aj ko se oće tuć... ajmo picice kaje sad.... Slabo ti to jases kada si tako nabrijana... Sta nije valjda vranac oslabio? najbolje da ga tuniras, veci klip i tako to...
Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 15:02:27Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 15:00:42Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 14:58:27Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 14:54:57Citat: rogi - 12 Prosinac, 2006, 14:47:36Citat: wyeshtitza - 12 Prosinac, 2006, 14:41:19da... svi ste vi glupi...i noge vam smrde...i idete mi na žifce...i imate grde čevapaste prste s kojim niš ne delate osim kaj yebete po tipkovnici celi dan... ojte svi fino lepo u krasan velik k... k.... kiseli .......................krastavac! Svaki cigo svoga konja hvali , daj zajaši nešto normalno to kaj ja jašim ti nebuš ni pomirišal nikad... HAHAHA!!! VId male jest nabrijana! Kaj, nisi dugo jahala? jašem ja redovito a ni na konja se nemrem požalit bome... =)))pogotovo kad vidimm vas ponije hehehehehehehheheheeheeeeee... aj ko se oće tuć... ajmo picice kaje sad.... Slabo ti to jases kada si tako nabrijana... Sta nije valjda vranac oslabio? najbolje da ga tuniras, veci klip i tako to... ti sa svojim gej sklonostima nemoj ni razmišljat o klipu mog vranca =)))
kaži joj kaži,treba njoj teška kategorija da ju stine pa da vrisne da ne kvoca i traži oca.