I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ma ne sad se preko njih brani od gopođinih nasrtaja a i od nas forumaša ipak je on samo naš djedica.
Ma kakve pink policije djedica? Takve stvari ti ne postoje, a cesto spominjes udrugu iskorak, izgleda si imao puno povezanosti s njima u mladjim danima...
Citat: mrcina - 23 Prosinac, 2006, 17:38:23ma ne sad se preko njih brani od gopođinih nasrtaja a i od nas forumaša ipak je on samo naš djedica. Ja mislim da je djedica dvocjevka! Nema ga u zadnje vrijeme...
Citat: Mr J - 23 Prosinac, 2006, 17:26:31Ma kakve pink policije djedica? Takve stvari ti ne postoje, a cesto spominjes udrugu iskorak, izgleda si imao puno povezanosti s njima u mladjim danima... bas nikakve, ali sam citao da zastupa interesa tekvih kao ti! Citat: mrcina - 23 Prosinac, 2006, 17:38:23ma ne sad se preko njih brani od gopođinih nasrtaja a i od nas forumaša ipak je on samo naš djedica. od pojedinih forumasa ocito se treba branit... čudne su vam sklonosti, momci! Citat: Mr J - 23 Prosinac, 2006, 20:29:04Citat: mrcina - 23 Prosinac, 2006, 17:38:23ma ne sad se preko njih brani od gopođinih nasrtaja a i od nas forumaša ipak je on samo naš djedica. Ja mislim da je djedica dvocjevka! Nema ga u zadnje vrijeme... svak po sebi sudi... jadne li projekcije!
Ko ne može podnit da mu je nos krvav, nek ne ulazi u ring...
Citat: Doomsday - 26 Prosinac, 2006, 15:21:39Ko ne može podnit da mu je nos krvav, nek ne ulazi u ring... ne budi tako okrutan prijatelju! možda mr j još ni sam nije na čistu sa svojim sklonostima!
i kaj sada? nikom ništ da čujem članove udruge učmarak!
Citat: filiplatinovicz - 25 Siječanj, 2007, 03:20:52i kaj sada? nikom ništ da čujem članove udruge učmarak! OoooOOOoooo dok drugi spavaju djedica kuje celik... Svaka cast!!!Gore spomenutoj udruzi se smrzao naziv... Ipak je vani snijeg...
Citat: Mr J - 25 Siječanj, 2007, 09:21:32Citat: filiplatinovicz - 25 Siječanj, 2007, 03:20:52i kaj sada? nikom ništ da čujem članove udruge učmarak! OoooOOOoooo dok drugi spavaju djedica kuje celik... Svaka cast!!!Gore spomenutoj udruzi se smrzao naziv... Ipak je vani snijeg... pa nie ti komp na dvorištu, tipkaš iz kuće/stana valjda, a tam je ipak toplije malo, tak da čmaro-smrzni izgovori ne pale =)))
jadni... nije vama lako! zamisljam mr J-a i punishera kako se zanosno valjaju po snijegu...
Citat: wyeshtitza - 25 Siječanj, 2007, 11:38:11Citat: Mr J - 25 Siječanj, 2007, 09:21:32Citat: filiplatinovicz - 25 Siječanj, 2007, 03:20:52i kaj sada? nikom ništ da čujem članove udruge učmarak! OoooOOOoooo dok drugi spavaju djedica kuje celik... Svaka cast!!!Gore spomenutoj udruzi se smrzao naziv... Ipak je vani snijeg... pa nie ti komp na dvorištu, tipkaš iz kuće/stana valjda, a tam je ipak toplije malo, tak da čmaro-smrzni izgovori ne pale =))) Kaj se ti bunis?! Studentski zivot je tezak, pa cesto znamo odraditi posao i vani, pa se tako smrzosmo...
i meni nekaj fali imaš možda viška,a vještico???