Markušić d.o.o. Sesvete, Brestovečka 2.. tolko su dobri i ljubazni da cu im za koji dan pozvat inspekciju..
sve je pocelo od dana kad sam tam doso kupit karike za kit 80cc za kineza, pa su pocela pitanja sta ce meni karike ja to neznam strucno montirat, kak su se orginalne mogle poderat, pa di sam ja kupio taj kit kolko sam platio, ja reko ebay - jeftinije duplo nego kod vas. za par dana dodem po semeringe radilice koje mi nije htio prodat neg me odj#bo i poslo u lager komerc, aj dobro. opet kasnije dodem po dihtunge za blokove koje mi je jedva jedvice prodo, i sad zadnje dodem opet po dihtunge, sve super treba samo platit, izvadim ja karticu jer sam vec placao karticom i imaju onaj POS, na kaj mi fraer veli daj goni se i ti i tvoja kartica kod nas dolazis samo gluposti kupovat kupi si dihtunge di si i ostale stvari kupujes. neki dan doso u nadi da ce lik opet bit nadrkan pa da ga snimim kamericom, kad ono radnja zatvorena a jos je radno vrijeme, ajd bar sam to snimio. sljedeci put cu jos i njega pa onda ljepo im metnut kajlu..