I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Mlos55 - 19 Svibanj, 2018, 10:24:46Javio mi se prob sa fajtom. Zadnjih par dana mnogo se cudno ponasa u voznji. Kada vozim tipa na brzinama 20-30 ono skrecem u raskrsnici pocne da me baca na suprotnu stranu od skretanja, ili dok sam naget u krivini volan odjednom postane tezak da cimam da ga pomjerim. Bukvalno imam osjecaj da se guma pomjeri u neku stranu a taj pokret se ne desi na volanu, kao da nisu povezani takav je osjecaj. E sad ovo je pocelo odjednom, niti sam udarao na rupu ili ivicnjak, gume naduvane provjerio.Imas li kofer? Na Speedfight kofer, pogotovo ako imas nesto unutra cini izuzetno opasnim skuterom, jer mono vilica gubi stavilnost. Ako mi ne vjerujes,digni ruke s volana u voznji pa ces vidit kako baca cijeli skuter amo tamo, samo pazi da ne padnes to je jako opasan skuter s koferom za vozit, ruje uvijek moraju biti cvrste.
Javio mi se prob sa fajtom. Zadnjih par dana mnogo se cudno ponasa u voznji. Kada vozim tipa na brzinama 20-30 ono skrecem u raskrsnici pocne da me baca na suprotnu stranu od skretanja, ili dok sam naget u krivini volan odjednom postane tezak da cimam da ga pomjerim. Bukvalno imam osjecaj da se guma pomjeri u neku stranu a taj pokret se ne desi na volanu, kao da nisu povezani takav je osjecaj. E sad ovo je pocelo odjednom, niti sam udarao na rupu ili ivicnjak, gume naduvane provjerio.
Koji problemi mogu nastati usljed prebogate smjese osim nakupljanja gareži,te moželi se ta garež "propuhati" u vožnji sa optimalno naštelanom smjesom? Hvala.
najbolje minirat oko motora,pa nek se usudi ga ukrast
Jos uvijek nisam odgonetnuo zbog cega mi nekad zna volan na runneru 50 otezat pa cak i skoro zablokirat kad skrecem i dok ga ne promrdam lijevo i desno i onda bude normalno. Netko imao slično nešto? Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
Ne sekiraj se puno oko gareži,pogotovo ak misliš na onu na čelu klipa,jer ta garež u neku ruku "štiti" klip od prekomjerne temperature,garež jedino nije dobra u utorima karika ili ispuhu,ne sad da malo smeta jedino da su baš bolesne naslage
Citat: Gilera_50 - 19 Svibanj, 2018, 15:50:07Jos uvijek nisam odgonetnuo zbog cega mi nekad zna volan na runneru 50 otezat pa cak i skoro zablokirat kad skrecem i dok ga ne promrdam lijevo i desno i onda bude normalno. Netko imao slično nešto? Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći TapatalkMozda neki kabel zapinje za volan pa mu otezava kretanje, skini plastike i vidi jel di zapinje.
Citat: Gilera_50 - 19 Svibanj, 2018, 15:50:07Jos uvijek nisam odgonetnuo zbog cega mi nekad zna volan na runneru 50 otezat pa cak i skoro zablokirat kad skrecem i dok ga ne promrdam lijevo i desno i onda bude normalno. Netko imao slično nešto? Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći TapatalkEvo meni se to sad pocelo desavat na fajtu. Bas se cudno ponasa u krivini
lezajevi volana?
Kolika gramaza rolica bi trebala bit na pezi speedfight 2 ? Trenutno je 8g i mislim da je to serijski kao i sve na prijenosu. dellorto 17.5 i giannelli spuh? odlicno ubrzava do 50-60 kasnije se umori i nista od njega?