Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 25 Gostiju pregledava ovu temu.
Jel paše multivar,kevlar remen i zx sa sr 50 ditech na runnera karb?Jel mi može netko reći kako se ponaša ditech prebačen na karburator,tj jel pouzdan?
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
Da li je spuh dobar ako je boja ovakva? Cini mi se sprzeno Evo slika ispod :http://s6.pik.ba/galerija/2015-11/18/12/slika-235445-564c6027ad363-velika.jpg
eto pa ce sprziti spuh. taj zx izgleda KAO NOV!!!ovako ti izgleda auspuh kad ga provozas 100km s pravim kitom i karburatorom.
Citat: AutomaticA3MS - 21 Studeni, 2015, 11:11:23Jel paše multivar,kevlar remen i zx sa sr 50 ditech na runnera karb?Jel mi može netko reći kako se ponaša ditech prebačen na karburator,tj jel pouzdan?mislim da neces lako ditech na karb prebaciti. bez cijele masine i instalacije.a kad pure-jet prebacis nakarb ide isto kao karb.
vjr se vozi na 50ccm. da se vozi na 70ccm cijeli bi pocrnio. jer grana je pocrnila jer su dole temperature oko 700-800celzija.ako nije nigdje udubljen i ima sve sto je potrebno za montazu kupuj!
koja je masina na ditec?
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
di mogu nać vidu zaokruženu na slici,bev 2003 459?i di se mogu nać vide za plastike ,oni mali metalni djelovi di se iste zavidaju,ostale vide?
Pomoc, speedfight 2 odjednom prestao da vuce. npr idem 30km/h da ga zagrejem, dam gas i on nista. Ne prelazi 6000 obrt.