dayco ti je prekratki
i moze se samo odsrafiti variomat
Znaci Dayco je kraci? Pa dosao sam na ideju da vratim Banda starog gore koji izgleda jako dobro zapravo jos. A kod zamjene je stavljen taj Dayco novi koji je sad na skuteru. Nema ni 2000 km jos.
Znaci variomat je to lijevo sa tom maticom? Ima li nacina to odsarafit bez pistolja?
Neznam samo po kojoj logici je dayco kraci od banda kada je dayco 765mm a bando 755 mm,no nema veze jer je opce poznato da se taj dayco bas i nije pokazao kao sretno rjesenje na sf-u.Jedino nemogu vjerovati da neznas gdje se nalazi variomat na skutu al ok zato smo tu da pomazemo jedni drugima.Ima raznih nacina da se odsarafi matica sa variomata takozvana fus metoda i posebnim alatom za blokiranje kako si naveo onog zupcanika jbg. malo proguglaj jer ima more tema i videa o postupku sta i kako napraviti i netreba da se skida kvacilo da bi promjenio remen...
Pa to je i meni cudno pa pitam kako je kraci ako je 765.. ma znao sam da je tu variomat al budala zapravo pitam bez veze, znam da tu ide prsten za blokadu pa je onda i logicno.
Za kvacilo sam skuzio da ne mora dolje, samo ga onako stisnem i onda se remen izbaci ili nabaci drugi. Budem malo potrazio da pa mozda uspijem i sam.