Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Moze li mi netko sa sigurnoscu potvrdit dali auspuh s malagutia f15 paše na malagutia crossera cr1
Ima li itko u zg za posudit izvlakac magneta ili ti radapciger za Sp180Platim pivu/rakiju il sta se vec loče
nema tu matica ni nistatu ti ide sajla km satahttp://motobikeshop.rs/Products/SAJLA%20KM%20VICMA.JPGvidi desno gore ti je
Recite mi okvirno koje rolice na setupmalossi sportmultivarljubičasti centralniauspuh arrow (sličan zx-u)
Kupio sam novu sajlu, ali je ne mogu staviti zato sto je komad 'igle' stare sajle ostao u ovom dijelu kojeg sam zaokruzio. Sta sad?
Citat: ApriliaMaster - 14 Srpanj, 2014, 19:14:29Kupio sam novu sajlu, ali je ne mogu staviti zato sto je komad 'igle' stare sajle ostao u ovom dijelu kojeg sam zaokruzio. Sta sad?Skines prednji tocak i puz pa izvadis taj komadic sto ti je zapelo i gotovo...
Pozdrav! Imam runnera vx 2003. God. I stavljen je prošle godine neki akumulator za 150kn koji je sad krepo. Što mi preporučate i gdje mogu kupit po kojoj cijeni? Hvala!
Citat: Brla - 15 Srpanj, 2014, 12:15:42Pozdrav! Imam runnera vx 2003. God. I stavljen je prošle godine neki akumulator za 150kn koji je sad krepo. Što mi preporučate i gdje mogu kupit po kojoj cijeni? Hvala!imaš u središću (blizu MSU) ili prek foruma ak se nevaram ciak 12Ah cca 200,00Kn
Sori krivo sam se izrazio.U ovom tu dijelu mi je zapeo dio sajle koju vise ne mogu izvuci. Jel mogu gdje kupiti ovaj dio novi ili moram cijeli novi puz, ili ima neka ideja kako da izvucem taj ostatak sajle