Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Infernus - 01 Kolovoz, 2014, 18:49:11Nisu 8 nego 6.5tako je
Nisu 8 nego 6.5
Nasao sam kvar,voda u rezervoaru,nevrijeme bilo i pokisao i uslo vode.
Citat: gigo_sf2 - 04 Kolovoz, 2014, 21:25:50Nasao sam kvar,voda u rezervoaru,nevrijeme bilo i pokisao i uslo vode.Jel novi runner? Ak je voda ti ulazi kroz odušak na čepu,mene to isto zajebava dok ga perem jer se s volana i protuoklopa slijeva drito po čepu.
Ako netko zna koji je tocno ovo model giannelli-a?http://www.igreklik.com/slike/images/45369863853070276144.jpgGianelli Extra
Imam problema sa kocnicom lose koci;Kocnica je nova (rucica i posuda) tako da to mogu eliminirat.Disk je star koliko i skuter 6g a plocice sam mijenjao proslo ljeto i nisu ni mm potrosene.Dobro sam odzracio ali jednostavno nekoci dobro,stisnem kocnicu tvrda je ali skuter lose koci.Disk ima neke crte crne onako u krug a plocice su kao staklo bile sjajne,malo to pobrusio i dobro ocistio isto kao i disk ali i dalje isto.Do cega bi moglo biti lose kineske plocice ili sta?Sutra budem poslikao svoj disk i disk sa druge batine koji odlicno koci.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Ak ti je kolega reko da se mora mjenjat brtva glave zbog stelanja ventila, onda mu bolje ni nemoj vozit skuter Skida se samo poklopac glave, a on ima gumicu na sebi koju u većini slučajeva nema potrebe mjenjat. Glava se ne skida.
Citat: Grale - 05 Kolovoz, 2014, 12:23:42Ak ti je kolega reko da se mora mjenjat brtva glave zbog stelanja ventila, onda mu bolje ni nemoj vozit skuter Skida se samo poklopac glave, a on ima gumicu na sebi koju u većini slučajeva nema potrebe mjenjat. Glava se ne skida.Ma vjerojatno je i mislio na brtvu poklopca ventila.Ja bi ju mijenjao, ne vjerrujem da je ultra skupa - picajzla sam, ne mogu si pomoc
A gumicu stvarno nema potrebe mjenjat, al eto ako ju oćeš zamjenit, evo ti cijena za predodžbu:http://www.easyparts.nl/Cylinder_Head_Cover_Gasket_(Genuine%20Parts)-p4582450.htmlTolko košta vjerojatno i kod nas u ovlaštenom servisu.