I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Rocky - 28 Lipanj, 2013, 18:19:43koja je duzina serijskog remena za minarelli? kupio sam dns Malossi X special, i cini mi se da je dosta kraci od serijskogserijski je 747x16,6
koja je duzina serijskog remena za minarelli? kupio sam dns Malossi X special, i cini mi se da je dosta kraci od serijskog
sta nie malossi x belt duzi? to je kevlar zar ne
Trebam duzu getribu tj. one zupčanike za prijenos jer mi skuter nece preko 55. Jel zna netko jesu li isti ili ne na onom manjem baotianu speedy-u ?
Citat: njacte290 - 03 Srpanj, 2013, 09:57:35Trebam duzu getribu tj. one zupčanike za prijenos jer mi skuter nece preko 55. Jel zna netko jesu li isti ili ne na onom manjem baotianu speedy-u ? speedy ima dužu getribu
imam problem sa aeroxom 99´ neće primit gas,kad ga dam pun do kraja digne okretaje za max 1000 više nego što je ler i počne pucat i trokirat.zna mi probiti struju na ramu tj na blok
pozz, koja je original dizna na sf2 2003. wrc (vijak smjese)? to je dizna jel tako? to se može mjenjat i jel izmjena tako da se stara samo izšarafi van a nova unutra? hoće curit gorivo van?hvala!