Ps. za navoj dizne: Stvarno sam bio lijen, nemam opravdanje...
da, mislio sam u oba tanka sipat istu mješavinu, dal bi pumpa ulja to podnjela ili bi zaribala? To me zanima!
Frende, smiri se malo sa tim kemijama ako ne znas... nece ta pumpa nikad zaribati vjeruj mi, ali ako bas hoces sam raditi mjesavinu onda ulazni cijev i izlaz spoji da ide u krug. Znaci imas deblji cijev sto ide iz rezervara za ulje na pumpu i imas drugi sto ide na karb, njih spoji, ono sto ide na prirubnicu ostavi kako je.
....bit će da se ne razumijemo, nisam rekao da će zaribati, nego više vjerujem svom oku prilikom pravljenja mješavine nego njoj, pitao sam bi li zaribala kad bi pumpala 2%-tnu mješavinu, znači mješavina u rezervaru goriva i mješavina u rezervaru ulja, tako da i ako zašteka motoru neće bit ništa, zanima me samo jel bi joj štetilo ako pumpa mješavinu? Razumijem ja kako nju skinuti i prespojiti crijeva, nego ja bi baš ovako
, znači kroz dovod ulja u karb bi dolazila mješavina koja bi se mješala sa identičnom mješavinom iz dovoda goriva, zanima me dal bi pumpa krepala ako bi pumpala mješavinu.... Ako bi je već premostio da pumpa u krug, onda bi naravno ispraznio rez od ulja, a onda bi mi svjetlila žarulja ulja (no i to se riješit da), možda bi čak i skinuo komplet rez od ulja, kako onda riješit da ne svijetli žarulja?
....problem je u tome što nevjererujem toj pumpi, od kud da znam da ona gura baš 2% ulja, da ne gura više ili manje, da nije s vremenom razštimana....