....pozzzz ekipa....
(jbg, ne znam kako vi napravite da one sličice budu male pa kad klikneš na nju da se povečaju
)
kupio sam ovo
mjesec dana staro i mali mi se kleo da radi na TGB i da i on ima poput mene scoot koji prodaje bez toga i da nije limitiran poput mog orginalnog, da bolje povuče zbog kuta paljenja, da potroši 0,5-1lit više.... i niš platim ja njemu taj CDI 130+10kn poštarine i dođe mi na Tisak.... i lijepo ja sav sretan idem to stavit pa da vidim kad se ugrije da ga probam nizbrdo hoće li se palit blokada, konektor identičan, ma nema to je to, samo na ovom CDI-u fali nožica od žice br 4 (SMEĐE), odmah mi kroz glavu procurilo da je to isto kao i kad precvikam smeđu pa neće radit, hm.... ma skopčam ja njega, kad ono jednom, dvaput, triput, bez gasa, s gasom, nikako neće sastavit, skopčam orginalni kad ono na zub sastavi, niš probam ponovno i neće opet, vratim stari i zovem malog u ZG, on mi se kune da je kod njega radilo i da će mi vratit pare samo ako se sretnemo i da vidi da meni ne radi a njemu radi (225km do ZG
)....
niš reko pušing, trebo sam kupit ovo
za Roxa pa prespojit (isto od CITOMERX-a za 152kn novi)....
i ništ, bacio se ja već u potragu za polovnim od Aerxa poslo par upita čak i oglas za kupnju napravio i javio se jedan s njuške prodo bi za 150kn....
čeprkajući po netu sine mi idea, pa idem skinut svječku pa da vidim jel baca iskru s tim što sam ga kupio i evo upravo probao i baca kad alnasujem, niš, vratim ju natrag u kapu i verglam ------> makakvi, neće, probam nogom, kad sastavi na zubić, lijepo prima gas, mirno radi, obrtaljka ne divlja, ugasim probam ponovno na alnser, vergla ko lud, ma ništa.... ponovno nogom i upali bez **bemti....
....vratim orginal i pali bez problema i na alnaser i na nogu, stavim ovaj bez limita na nogu oće na alnaser nikako....
**bena kiša cmolji skroz pa se nisam išao provozat da vidim kako ide.... al i ako bude bolje išao, pa lega, glupo mi palit scoot na nogu skroz a znam da mi alnaser valja.... što da radim? ideje su dobro došle