....znači baca iskru i na alnasovanje i nogom.... al upalit hoće samo nogom kad je ovaj cdi bez limita gore, tako ni onaj CDI za Minarelli (AEROX) nema 6 nego 5 žica i opet se smeđa ne spaja pa sve radi kažu....
može li bit da je slabija iskra s tim?
....budem sutra pogledao iskru.... al gledam tu shemu i nikako mi nije jasno što nedostaje.... ta smeđa žica (br 4.) je istosmjerna struja koja dolazi sa kontakt bravice kad je u položaju ON i napaja prekidače štop svjetla, trubu, utičnicu, mjerač ulja za mješavinu (i oni svi rade na kontaktu) i cdi (orginalni) ovaj valjda ne treba napajanje kad radi bez te žice, ali zašto se samo na kurblu može upalit? dal nogom jače okrenem magnet nego alnaserom pa možda baci jaču iskru zbog bržeg okretanja magneta (indukcija), a serijskom (orginalnom) pomogne pojačalo (napon na smeđoj žici)? neka moja teorija razmišljanja....
....danas se išao provozat sa Citomarx CDI-em, i naravno, neće upalit na verglanje, nogom sastavi odmah bez diranja kočnice, uredno radi u leru, zagrijem ga lagano cca 2km, i pun gas jedno 12km i divlja malo obrtaljka i ne zaguši se niz brdo, a po ravnom nije ništa brži, ali kao da mi malo bolje povuče (možda subjektivno), kad sam ga ugasio nakon 12km punog gasa, skinem svječicu
NGK BPR7HS stara 100km
, vatim je nazad reko idem probat sad tipkom, kad zavrti, malo teže sastavi ali upali
, niš malo ga iz gasiram, ugasim, probam ponovno i ma kakvi, kurbla i kaciga na glavu i doma.... e sad kako da je sad kresnio (jel toplina motora?), a prije nije htio ni ćut alnaserom (gledao sam iskru, djeluje mi jednako na oko i kurblom i alnaserom).... sad stavio sam na njušku ovaj CDI i mislim kupit od Aeroxa '98.-'02. Minarelli ne limitirani, al me brine (pošto je i taj sa 5 žica, smeđa se ne spaja kao ni na ovom) dal ću ga moći palit tipkom.... dečki koji imaju kažu da radi bez greške (osim obrtaljke)....
e sad....