Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Jel mi moze neko rec il jos bolje stavit nekakvu sliku, kako izgleda to kad klip ima 'riseve' kako vi kazete i jel se to moze vidit doli di se zavidava grana auspuha?
ahaa, ockey a jel mozes primjetit vako u voznji po necemu da nije nesto u redu s njin tj da je tako izgreban npr
Par pitanja za Sr150:Nasao sam par razlicitih tvrdnji na forumu pa bolje da pitam....Skuter je serijala....1.Koji variomat staviti malossi ili polini? da li je potrebno mijenjati federe nakon ugradnje?2.Koji karb? 25? koji model kakav setup?3.sta sve treba da se promjeni sa dobosa na disk? felga s diskom,rucica lajtung kljesta i jel jos nesto treba radit?da li se mogu kljesta uopce upasat na blok ima za 2 sarafa ili se treba nesto kemijati?hvala
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
zna li neko kolko zubi koji zupcanik ima u getribi od pežoa SF2
klima mi se zadnje kolo od mog nrg mc3 i zuji nazad lezaj kad se vozi, jel mi moze neko rec koji lezaj da kupim i kolike su vjerovatnosti da se i dosjed na bloku istrosija, posto mi taj lezaj zuji dugo al sad je dobija i lufta pa ga moran minjat
Zvonkec ti treba getribs od peugeota imam 2 neke hshs