I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
http://www.njuskalo.hr/moto-auspuh/top-performance-hp-auspuh-tuning-piaggio-gilera-aprilia-peugeot-aerox-oglas-10665260
Stage 6 cnc ventilvar,jel ima to itko,jel koristi to cemu?
Citat: ajlavsrku - 26 Kolovoz, 2015, 16:11:04Stage 6 cnc ventilvar,jel ima to itko,jel koristi to cemu?Imam ja, ne sluzi nicemu nemozes vise na anlaser palit jer nema zube.. Laksi je puno od serijskog, i ima nesto veci promjer.. Osjetnu razliku NISAM primjetio.. mozda malko bolje razvrti al nista posebno.. ne vrijedi ako si vec zainteresiran za neka daljnja ulaganja za manje para, moja preporuka je TOP kajla.. 35-40 kn je a osjeti se fina razlika u srednjim okretajima.. šus s mjesta i kad s kotrljas tipa 25-30 khm puno je življi motor na gasu
Koliki tlak tj kompresija triba biti u glavi masine nrgu power i cime mogu to izmirit?
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Sada imam na batini male tockove 10" , jel mogu samo stavit vece felge il nesto prepravljat ?
Zasto motor nece da se razleti na nizbrdici? Kao da ga nesto koci, a pod punim je gasom. Nema blokada, jel moze bit da je kratka getriba? Radi se o Luni sa Dr.Evo kitom sa 4.7g rolicama i zutim centralnim, bili pomoglo da su teze rolice?
Citat: Jelly312 - 27 Kolovoz, 2015, 00:41:02Zasto motor nece da se razleti na nizbrdici? Kao da ga nesto koci, a pod punim je gasom. Nema blokada, jel moze bit da je kratka getriba? Radi se o Luni sa Dr.Evo kitom sa 4.7g rolicama i zutim centralnim, bili pomoglo da su teze rolice?Isti problem i kod mene nije iso vise od 65 po njegovom satu...uzrok su bile preeelagane rolice...