Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
2-2.5%ulje-motul scooter exper ili silkolene scoot sport 2,oba dva oko 60 kn a vrhunska ulja
haha,hvala vam Samo gdje ima tog ulja nabavit,na pumpi ga nemaaa?
e decki ja jucer trazio repsol polusintetiku da kupim i nigdje nema a lampa mi svijetli vec, uzo sam AGIP polusinteticko, sta mislite jel to oke? oko 57 kuna dode
Citat: anabellas - 30 Travanj, 2013, 17:33:29e decki ja jucer trazio repsol polusintetiku da kupim i nigdje nema a lampa mi svijetli vec, uzo sam AGIP polusinteticko, sta mislite jel to oke? oko 57 kuna dodeAgip je više nego ok a Repsola imaš na Pešćenici u Skutermotu i kod Šurine na Borovju.
Citat: daRio - 30 Travanj, 2013, 17:35:41Citat: anabellas - 30 Travanj, 2013, 17:33:29e decki ja jucer trazio repsol polusintetiku da kupim i nigdje nema a lampa mi svijetli vec, uzo sam AGIP polusinteticko, sta mislite jel to oke? oko 57 kuna dodeAgip je više nego ok a Repsola imaš na Pešćenici u Skutermotu i kod Šurine na Borovju.evo ovo sam uzo http://www.motoworlduk.co.uk/acatalog/ENI1021.jpg , a jel tolko dobro da ga nastavim tocit ili da slijedeci put radije repsol potrazim?
Citat: anabellas - 30 Travanj, 2013, 17:37:56Citat: daRio - 30 Travanj, 2013, 17:35:41Citat: anabellas - 30 Travanj, 2013, 17:33:29e decki ja jucer trazio repsol polusintetiku da kupim i nigdje nema a lampa mi svijetli vec, uzo sam AGIP polusinteticko, sta mislite jel to oke? oko 57 kuna dodeAgip je više nego ok a Repsola imaš na Pešćenici u Skutermotu i kod Šurine na Borovju.evo ovo sam uzo http://www.motoworlduk.co.uk/acatalog/ENI1021.jpg , a jel tolko dobro da ga nastavim tocit ili da slijedeci put radije repsol potrazim?Ne treba raditi nauku od toga,više manje sva polusintetička ulja poznatih proizvođača zadovoljavaju potrebe današnjih mašina tako da toči ono što ti je dobavljivo i uvijek ga ima i da nije no name.Ako si pri lovi uzmi još jednu litru za zalihu da poslije ne moraš jurcati po gradu tražiti ulje.Odgovor na tvoje pitanje.......ja bi ostao na ovome.
REPSOL i MOTUL imate ovdje, među jeftinijim ponudama naspram drugih http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=92&Itemid=142
Citat: Diesis4ever - 30 Travanj, 2013, 17:17:54haha,hvala vam Samo gdje ima tog ulja nabavit,na pumpi ga nemaaa?Kada bi znali otkuda si jer u profili ne piše mogli bi ti pokušati pomoći.
Ja sam iz Hercegovine,sumnjam da sam vam ista s tim pomogao..
Citat: Diesis4ever - 30 Travanj, 2013, 21:03:46Ja sam iz Hercegovine,sumnjam da sam vam ista s tim pomogao..Jesi ,pomogao si,barem ti ne trebam preporučiti dućan u Zagrebu ili npr Osijeku.Nažalost za tvoje krajeve nemam info gdje bi to mogao kupiti.
Pogledaj u Gorici u autodijelovima ili u Grudama u autodijelovima, ali mislim da ces najprije naci u Imotskome u autodijelovima jer sam vidio da oni imaju nekakvih ulja za 2T masine. Slaba je kod nas ponuda ulja, vecinom ti nude dvotaktol od INE ili onaj u zelenom pakiranju nekog poljskog proizvodjaca pogledaj Goricu, Grude i Imotski