Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
palo i meni to napamet il kupit nes poluslozeno pa ja da dovrsimaliserijske vilice nisu za stazu jer su premekane a stavis gusce ulje opet to nije to i tu opasnu gubis i na kocenju i brzini ulazaka u zavojeiza mozes zategnut vilice al isto to nije toonda moras gume pa jos miljon drugi glupostipa moras bit u nekom klubu pa ti treba jos para za svaku trku startninu i jos ekstra dijelove ak nes budesve u svemu puno para za malo muzike
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
uvijek imaš onu 6.5 klasu sa ditechom da ih naperem sve, hahahahah
Citat: Iwo SR Tuono - 09 Kolovoz, 2008, 20:19:49uvijek imaš onu 6.5 klasu sa ditechom da ih naperem sve, hahahahah pa ajd onda dodji pa naperi....
za nagradu dobijes pehar koji kosta 70kn uvrh glave
Kad bolje razmislim, mogu si kupit 50 pehara doma i samo šibam gore plastificirane ili pozlaćene naljepnice. Lijepo je imat velike uspjehe iza sebe, al kod nas je to tak slabo plačeno i nerazvijeno da mi je sve žao vas trkaća koji ste stvarno odlični, vjerujem.
kad bi svi tako razmišljali nebi nitko ništa vozio!ako ikako možeš probaj otpeljati jednu trku i vjeruj mi promijenit češ mišljenje
gle motor se da složit za relativno male novce, ako kupuješ polovne dijelovenisu ni svi motori u prvenstu top složeni, dečki pomalo slažu bitna je volja!!!!
pa ajd onda dodji pa naperi....
cek cek ti hoces reci da ti dajes svoj motor nekom da ga vozi?? za tebe za tvoj klub..?? dakle ja samo trebam tebe dobro poznavat, tvoje povjerenje, svoje znanje voznje i novac za gorivo i pristup utrci... a ti mi das skuter i poslozis ga... vjerovatno ovo nije istina jer zvuci pre pre dobro da bi bilo istinito...ja bi ubio da imam sanse sudjelovat u utrkama ... to mi je zivotna zelja al sta ces kad nemam toliko novaca