Imam par problema sa njim...
Skuter previše vibrira otkad sam stavia Narda, 17,5, MHR replica i Multivar. Al doslovno previše vibrira, toliko da se onaj znakić, tj. pločica od spuha na kojoj piše "Top perfomance, Nardo", nakon dan dva vožnje (cca 100-150 km) okrene za 100 stupnjeva. Proba sam zašarafit koliko god sam moga, al opet isto.
Jučer pogledam skut, kad ono pola vidi na pola izvađeno, i to sve od vibracija, al to je moguće da je do toga što sam na plastike stavio sve nove vide, koje vjerojatno nisu za plastike, nego za željezo ili štogod drugo, ali sam ih jučer prominio.
Onda drugi, malo veći problem nego to.
Idem stavit bateriju, jer mi je više pun kufer vožnje bez celera, sve lipo spojim al on ne daje nikakav kontakt, kad spojim žice na bateriju ne baca nikakve iskre...Znam za onaj osigurač odmah di su i žice koje idu na bateriju, njega sam promijenio ima cca godina ipo, i tada su mi u Piccila dali ja mislim od 30, šta je malo ipak previše ja mislim....
A čua sam da još jedan osigurač postoji, a gdje? Negdje ispod prednje plastike?
I jeli moguće da je neki drugi, veći kvar na njemu?
I još me čudi, što iako nemam bateriju na njemu već ohoho, svjetlo uredno radi kad je pod gasom...
Svaka pomoć dobrodošla, da napokonm i ja svoje sastavim nakon 2 miseca jebadije
Btw radi se o FireFoxu F15