El. čok je došao zajedno sa Motoforce karbom, ali nije isključeno da baš on radi problem,
pa se po glavi vrtila i ideja prebacivanja na manualni (što je sigurno je sigurno). Vidjeti će
se nakon mijenjanja dizne i poštelavanja smjese (sada kad je Sizifovim naporima naguran
oriđiđi airbox) hoće li biti potrebna izmjena čoka, što se nadam da neće jer je garnitura nova.
Nebi bilo u redu da već sada rikne (nije se još ni razradio kako treba, nemre već prdnut).
Dok smo kopali po airboxu, primjetio sam da M.R.Sponge nije nit natopljen, nit' masan, a
sjećam se da je bila neka tema u kojoj se pisalo u natapanju u mješavinu (valjda da bolje
upija nečistoće iz zraka) i kako je ona (M.R.Sponge, jel) kad dođe već masna (mislim da je bila
i slika). E, pa ova nije. Da se odmah i to malo natopi? Malo ili da cijedi iz nje?
Nije uzet Gurtner karb (nažalost, prekasno smo vidjeli da sa njime nema nikakvih problema
oko pripasavanja kasnije), a sa staroga nisu prebacivani dijelovi (mislim da je čak u prodaji već).
Dakle, preporuka glavne dizne je 15-20 brojeva manja od one koja je došla u originalu sa karbom?
Jeste sigurni da je baš tolika razlika potrebna? Pitam, jer ekipa je bila sigurna i za federe kvačila, pa
je član uzeo za Fly, a imao je serijsko. Svi su kulturno preporučili, krivo. Malo hvatanja za glavu i
kupovanja drugog kvačila, ali se nije trebalo desiti (kad mi se bude dalo ću iskopati koji su doktori
bili u pitanju).