I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
dali ih itko od vas koristi , dali vrijedi za to novce dat?
Citat: anabellas - 17 Travanj, 2013, 22:34:26dali ih itko od vas koristi , dali vrijedi za to novce dat? Čemu to pored OEM rolica,Malossi i Polini rolica?Koliko znam na Yamaxa X-City,X-Max i T-Max su prva ugradnja pa sada ako to tebi nešto znači......
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Citat: daRio - 17 Travanj, 2013, 22:40:02Citat: anabellas - 17 Travanj, 2013, 22:34:26dali ih itko od vas koristi , dali vrijedi za to novce dat? Čemu to pored OEM rolica,Malossi i Polini rolica?Koliko znam na Yamaxa X-City,X-Max i T-Max su prva ugradnja pa sada ako to tebi nešto znači......pitam iskljucivo zbog performansi, mislim ima logike to sa ubrzanjem
Citat: anabellas - 17 Travanj, 2013, 22:46:05Citat: daRio - 17 Travanj, 2013, 22:40:02Citat: anabellas - 17 Travanj, 2013, 22:34:26dali ih itko od vas koristi , dali vrijedi za to novce dat? Čemu to pored OEM rolica,Malossi i Polini rolica?Koliko znam na Yamaxa X-City,X-Max i T-Max su prva ugradnja pa sada ako to tebi nešto znači......pitam iskljucivo zbog performansi, mislim ima logike to sa ubrzanjem Kojih perfomansi???Misliš da će ti te rolice dati perfomanse skutera sa kitom ili nekaj slično?Puno se pisalo o tome i mnogi su se složili da je OEM rolica majka svega ali hendikep im je limitirana popnuda težine.Tu u priču uletavaju Mali,Poli,Dr Puli i obećavaju brda i doline ali to tako baš nije.
pa dobro nisam bas seljo da mislim da ce ubrzavat ko cbr, ali sam pitam dali se isplate, a di ima za kupit OEM rolice u zagrebu?
Citat: anabellas - 17 Travanj, 2013, 23:25:07pa dobro nisam bas seljo da mislim da ce ubrzavat ko cbr, ali sam pitam dali se isplate, a di ima za kupit OEM rolice u zagrebu?Kod svakog ovlaštenog Piaggio trgovca.
Citat: daRio - 17 Travanj, 2013, 23:34:11Citat: anabellas - 17 Travanj, 2013, 23:25:07pa dobro nisam bas seljo da mislim da ce ubrzavat ko cbr, ali sam pitam dali se isplate, a di ima za kupit OEM rolice u zagrebu?Kod svakog ovlaštenog Piaggio trgovca.dal te rolice stavljaju na serijske piaggio skutere? znam da sam na zipu imo rolice koje su nakon 6 t km bile bez traga trosenja, znaci rms rolice su mi se vise zlizale u onoj kutiji u kojoj ih dobis neg serijske u variomatu
otic cu u autobil mislim da imaju malossi
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Ja u diteku imam OEM Piaggio rolnice Te rolice(bar u 19x15,5) dimenziji imaju najveći izbor gramaže.Primjerice, kupiš one crne(6,4 g) i komotno ih možeš bušit do 5,1-5,2 @anabellas-očigledno da čekaš TT-a dođe, čemu kupovanje drugih rolica onda?Samo kompliciraš bezveze.
pa ako oces 7.5g stavis 3 rolice od 7g i 3 rolice od 8g
zvao sam ove s pescenice ali imaju samo okrugle gramaze znaci , 5 , 6, 7, 8, nemaju tipa 7.5 , a serijske su mi 8.5 , pa ne znam dal bi mi bilo 7 prelagano
Citat: anabellas - 18 Travanj, 2013, 14:00:11zvao sam ove s pescenice ali imaju samo okrugle gramaze znaci , 5 , 6, 7, 8, nemaju tipa 7.5 , a serijske su mi 8.5 , pa ne znam dal bi mi bilo 7 prelaganozato imaš s6 rolice u toj gramaži i 0,25 teže ili lakše