Tehnički kutak > Garaža

Rocky 50 :)

<< < (6/14) > >>

Rocky:
jel znaš možda kolko zubi je imo koji zupčanik od te getribe koju si stavio nutra? dati nije neko možda od silverstona uvaljo oni imaju najkraču getribu kaj postoji

njacte290:

--- Citat: Rocky - 26 Srpanj, 2013, 12:02:39 ---jel znaš možda kolko zubi je imo koji zupčanik od te getribe koju si stavio nutra? dati nije neko možda od silverstona uvaljo oni imaju najkraču getribu kaj postoji

--- Kraj citata ---
getriba je skinita sa bloka od baotiana, neznam kojeg samo znam da je imao one manje točkove 10 cola. neznam koliko je zubi imao zupčanik al mogu saznati negdje je zapisano  ;D

Rocky:

--- Citat: njacte290 - 26 Srpanj, 2013, 12:09:03 ---
--- Citat: Rocky - 26 Srpanj, 2013, 12:02:39 ---jel znaš možda kolko zubi je imo koji zupčanik od te getribe koju si stavio nutra? dati nije neko možda od silverstona uvaljo oni imaju najkraču getribu kaj postoji

--- Kraj citata ---
getriba je skinita sa bloka od baotiana, neznam kojeg samo znam da je imao one manje točkove 10 cola. neznam koliko je zubi imao zupčanik al mogu saznati negdje je zapisano  ;D

--- Kraj citata ---
saznaj pa mi se javi na pm

njacte290:
Kineska garancija kvalitete  :sad1:
www.zaslike.com/viewer.php?file=jegb8a8z8nsvwvpizrz.jpg
www.zaslike.com/viewer.php?file=ffip845b16co0a4oi69.jpg
www.zaslike.com/viewer.php?file=ukschwc0lz0lrdlx8o9o.jpg

Rocky:
ništa čudno, ni prvi ni zadnji svakome se to bar jednom desi :D  kupi drugi dekl i vozi dalje   :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju