Tehnički kutak > Garaža
Rocky 50 :)
njacte290:
Konačno rješena getriba ;D sada ide 60 i nešto sitno na 7500 okretaja sa serijskom diznom 79. imam diznu 90 i s njom bi išao oko 70 ali s tom diznom mi troši nenormalno :angry7:
Rocky:
aj uzmi GPS pa izmjeri krajnju, nezz kako tako slabo ti ide, moj rocky sa 82cc, neka sporcka bregasta,koso variomat, linearna polutka i duža getriba, išo je skroz do 80 po satu :/ po GPSu je to bilo 78. e da i 88 dizna
njacte290:
Evo malo novosti...trenutno malo manje od 9000km sve ok nema kvarova :) danas stavljen koso variomat i drugo kvačilo sa crvenim malossi oprugama. Nešto malo sam izgubio na startu, nekak vrti previše prije nego povuče, al sam dobio na krajnjoj ide 68 po satu (i po GPS-u) na 7000-7500 okretaja. Rolice su serijske nisam siguran mislim 6g. Dizna 90. Između ostalog promjenjeno ulje ovaj puta elf 10-40. :hello:
skoda90:
Lijep skuter vidi se da je uvijek cist!tek sad vidim da ti imas 82 kit a ja skroz mislim 72...
A jel to drugo kvacilo isto serijsko?i koji crveni federi oni mali ili centralni?
Kod mene su serijske rolice bile 6.5gr a tamo ti je netko ranije napisao da stavis jos teze od serijskih :dontknow:
I kakav ti je ovo auspuh jel to original rokijev?nekak mi cudno ide ova grana od auspuha brijem da kod mog kolege nije tako na rokiju ???
njacte290:
Moj skuter je uvijek čist, nemogu podnjet da je prljav ;D Ovo drugo kvačilo je isto serijsko a crvene su male oprugice. Rolice trebaju malo teže da, doći će i to na red. Auspuh je original njegov samo su radili da bude kao rezonantni što uopće nije potrebno za 4t, a ta grana je remek djelo kineza šta drugo reći ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju