Tehnički kutak > Garaža

Rocky 50 :)

<< < (5/14) > >>

kkihalic:

--- Citat: orbit - 18 Travanj, 2013, 14:58:06 ---Mislim da si ti jedini u Hrvatskoj da je prešo s tim skuterom 6000 a da mu nije bilo ništa,moja bivša firma ga je prodavala uvezli smi ih 20 i imali smo 20 reklamacija.

--- Kraj citata ---
moj ima gore najveći mogući kit za njega i još kraćene vodilice i turpijane polutke remena i sve i ima 5 iljada kilometri i ne štedi ga se...a i uostalom dijelovi su kikiriki...
autoru teme : meni se na 75 vrti na 8000 okr...imaš kratku getribu...stavi dužu i ići će 70+ garantiram ti životom  :icon_thumright:

orbit:
Super imam nešto dijelova pa ako trebaš javi ja ču ti isto dat za kikiriki samo da ih se rješim sve je novo

karambaVK:

--- Citat: --- tako je   :icon_thumright: ima jedan crveni u Os koji je isto preko 20tkm prešao..možda sve zavisi na kakvog se naleti  :icon_thumright:
--- Kraj citata ---

Jel misliš na ovog?

17500km je prešao, a vozio ga lik od 140 kg  :laughing7:

njacte290:
Neznam jel točno taj, moguće da je, nema ih bas crvenih i s toliko km  :laughing7:

njacte290:
Evo imam problem, pa molim za pomoć ako ima netko tko zna..dakle, ovim redosljedom..ujutro stigla dizna 90, nju namontiram skuter navuce 60 na 8t okretaja..sad stavljena duza getriba, (razlika u omjeru 17%) sa onog manjeg baotiana speedija/devetke itd. skuter se ubija od okretaja ide 9t okretaja na 50 km/h, a to je i krajnja. Na skuteru je kit 82ccm. U čemu bi mogao biti problem i šta da gledam dalje? da uspijem to riješiti do Virovitice...  :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju