Tehnički kutak > Garaža
Rocky 50 :)
njacte290:
Evo da Vam predstavim ovdje skuter i šta je do sada rađeno na njemu :) Radi se o baotian rocky-u 50 2010.g. Trenutno prešao skoro 6000km bez kvarova, samo servis. Na skuteru je novi kit 90 ( onih 82ccm) te se uhodava sad cca 200km..kasnije ću možda mijenjat diznu i ostale sitnice ak nebudem zadovoljan..zadnji blatobran sam skratio ( vidio tu na forumu od jednog člana :icon_thumright: )...ispod ima led traka koju manje više i nekoristim jer mi nije to to..plave trakice na felgama...naprijed plave pozicije ( znam da se nesmije al ni one žute ničem nesluže).. u planu je i auspuh mijenjat jer je ovaj blokiran pa ga mislim ostavit samo za tehnički. Uvijek sam za đir po OS iako neznam nikog sa foruma, ak je netko za nek se javi :) Prihvaćam i kritike i pohvale pa udrite hehe .. par slikica :
kkihalic:
diznu si stavi minimalno 88 , stavi si malo teže rolice od serijskih...i nemoraš kupovat drugi auspuh jer ti ovaj nije blokiran...getriba ti je blokada i morat ćeš stavit od normalnog baotiana jer ti vjerovatno nejde preko 65..
ropee:
doobar baotianček . Moj je isto napunio 6000 km :icon_thumright:
ivan.kozic.12:
Navijački rocky :headbang:
Dobar je, nemoj više ništa lijepit po njemu i potrudi se doći na susret u Osijek, detalje ćeš naći u drugoj temi :hello:
zvonkec_92:
hhh ja svog još uvjek štedim, ima tek 107 km :D
ljepo si ti to uredio sviđa mi se. jel planiraš još kakve tuning dijelove stavljat na skuter?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju