Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem sa Boatian

<< < (7/9) > >>

HC:

--- Citat: baotian500 - 04 Srpanj, 2008, 12:41:20 ---evo,bio sam jakoo brz,bila mi je pri ruci pumpica...jel je to to metalno cudo na koje si mislio?ako je,definitivno moras mjenjat,na baotianima se to mijenja svaki put na servisu,tj svake 3000km,uvijek je puna smeca

--- Kraj citata ---
daa to je to ...znaci preostaje mi samo mjenat...samo je problem gdje cu ja to naci kod nas ovdje... hvala na fotki  :icon_biggrin:

baotian500:
a neznam...ja sam u zg-u  na servisu dao 65kn za nju,a svaki servis ili ducan s tim kinezima ti je ima

baotian500:
e decki,pa sad pricam s HC-om na msnu,to nije uopce baotian na koji ja mislim,i vi...to je baotian koji tvornicki ima 125ccm,a on mu je stavio kit od 150ccm...

Luka 0101:

--- Citat: baotian500 - 04 Srpanj, 2008, 12:52:38 ---e decki,pa sad pricam s HC-om na msnu,to nije uopce baotian na koji ja mislim,i vi...to je baotian koji tvornicki ima 125ccm,a on mu je stavio kit od 150ccm...

--- Kraj citata ---
dobro da nam je to rekao

pitaNS:
moraš to reći prijatelju, jer čim si spomenuo 90kmh a baotian na kojeg svi misle---tvoj problem je zapostavljen i prelazi se na zajebanciju....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju