Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa Boatian
Luka 0101:
a šta da ti onda kažem ak ti se neda.
onda sjedi doma i gledaj motor kako stoji.
Ja sam r1 gurao 8 km po autocesti kad sam ostao bez benzina.
baotian500:
a sorry,odgovorio sam prije neg sam procito da je 150ccm,ak je fakat tolko,onda je moguce da ide,al razletit ce se taj brzo ko i moj,stavit cu ti kasnije sliku pumpice kak sam obecao,idem je potraziti i poslikati
HC:
--- Citat: SlowRider - 04 Srpanj, 2008, 12:26:19 ---Prvo moras testirati to metalno cudo, vakum pumpu. Na jedno crijevo tece benzin i to je glavni dovod benzina u karburator. Na drugo crijevo pokusaj uvuci zraka i zadrzati malo i pogledaj da li tece gorivo kroz drugi crijevo.
--- Kraj citata ---
gorivo tece samo kroz ono crijevo sto ide od rezervoara do te vakum pumpe...
aa onda ima ono crijevo sto ide od te pumpe do karb. i tu ima filter za gorivo...na tom crijevu i ono je suvo ni kapi goriva...a na to sam crijevo upuhao zrak i zrak prolazi sto je cudno...a goriva nigdje... fkt ne kontam :laughing9:
baotian500:
evo,bio sam jakoo brz,bila mi je pri ruci pumpica...jel je to to metalno cudo na koje si mislio?ako je,definitivno moras mjenjat,na baotianima se to mijenja svaki put na servisu,tj svake 3000km,uvijek je puna smeca
SlowRider:
--- Citat: HC - 04 Srpanj, 2008, 12:34:39 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Srpanj, 2008, 12:26:19 ---Prvo moras testirati to metalno cudo, vakum pumpu. Na jedno crijevo tece benzin i to je glavni dovod benzina u karburator. Na drugo crijevo pokusaj uvuci zraka i zadrzati malo i pogledaj da li tece gorivo kroz drugi crijevo.
--- Kraj citata ---
gorivo tece samo kroz ono crijevo sto ide od rezervoara do te vakum pumpe...
aa onda ima ono crijevo sto ide od te pumpe do karb. i tu ima filter za gorivo...na tom crijevu i ono je suvo ni kapi goriva...a na to sam crijevo upuhao zrak i zrak prolazi sto je cudno...a goriva nigdje... fkt ne kontam :laughing9:
--- Kraj citata ---
Zrak se ne upuhuje nego obrnuto, zamisli da je to crijevo kao cigareta, onda bi trebao poteci benzin. :joks:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju