Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa Boatian
Rossi:
:cevru:
Aleksandar:
nekuzim zasto se vozite s zadnjim kapima benzina u rezervaru?
normalno da se sve začepi kad frgic i ostalo povuče smo smeče iz rezervara s dna
i da,problem je kako su vec ranije rekli ocito u pumpici
imam ja za prodat jednu s baotiana
HC:
--- Citat: Aleksandar - 04 Srpanj, 2008, 15:21:55 ---nekuzim zasto se vozite s zadnjim kapima benzina u rezervaru?
normalno da se sve začepi kad frgic i ostalo povuče smo smeče iz rezervara s dna
i da,problem je kako su vec ranije rekli ocito u pumpici
imam ja za prodat jednu s baotiana
--- Kraj citata ---
ma ne vozam ja njega cesto na rezervi tako kao sto ti mislis... ;D a primjetio sam da ima smeca u rezervoaru...ne gine mi ga rastavit...pa ciscenje...a sto se tice pumpice..uzeo bi je ja...al daleko si mi :toothy10:
al sredio sam sad problem sa pumpicom...propuvao je sa kompresorom..i gorivo ide kad verglam...bez problema do karburatora...ali opet samo vergla i vergla ne kontam sta mu je sad... :angry9:
ratz_hell:
super...baotian 0d 150ccm ide 90? to je jako malo za takvu kubikazu...ako vozis bez filtera a svidja ti se snaga...navuci onu hulahopku sto ti koristi , mama , sestra ili neki nastrani brat pa tako probaj , zastit ces se od mogucih upada vecih necistoca...palilo je na juzini...pa vrlo moguce i na skutu da ce pomoc :toothy11:
Micky_Slick:
Prije sam imao skippera,odjednom je poceo rokati iz auspuha ko da je nova godina... :laughing3:
Samo sam promijenio svijecicu i čestito je radio :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju