Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa Boatian
HC:
ee ovak prije par dana sam krenuo do obliznje trgovine, skuter je upalio od prve ali pocelo je da puca par puta iz auspuha, i da gubi snagu (kao da kaslje :notworthy: ) jest bio na rezervi ali u rezervoaru ima jos najmanje 2 litra goriva..stigao sam nekako doma...i ugasio sam ga te pokusao ponovo upalit i nisam uspio...vec tri dana pokusavam... ne znam koji mu je sad :help:...svijecica je ok baca iskru...mislio sam da mi je slab akumulator..ali probao sam i na kablove i opet samo vergla...onda sam sve gorivo iz rezervoara izbacio u jednu bocu da provjerim koliko ga ima jer mi bas kazaljka od rezervoara nije bas tocna...i bilo je oko dvije litre...znaci ima goriva...onda sam provjerio ona crijeva sto idu od rezervoara..ee sad ima ono jedno crijevo sto ide od rezervoara do one metalnog cuda (ne znam kak se zove) :icon_scratch: onda od tog metalnog cuda imaju tri crijeva koja idu prema karburatoru jedno je crjevo valjda ono glavno gdje je filter za gorivo kad skinem sa filtera goriva to crijevo nigdje da prode kroz to crijevo ...suvo crijevo skroz...sad jel moguce da je to metalno cudo zacepljeno....pa ne dolazi gorivo do cilindra... fkt ne znam sta mi je ciniti...ljudi pomagajte :dontknow: i da jos napomenem da sam promijenio svijecicu prije par dana uzeo sam champion svijecicu i novo ulje nasuo..... ???
PROOF:
predstavi se.. :angry7:
Luka 0101:
predstavi se prvo.
Moj stari je imao prolema s time,
Pumpica za gorivo se znala zažtopati te nije dolatilo goriva do mašine
HC:
--- Citat: Luka 0101 - 04 Srpanj, 2008, 11:42:57 ---predstavi se prvo.
Moj stari je imao prolema s time,
Pumpica za gorivo se znala zažtopati te nije dolatilo goriva do mašine
--- Kraj citata ---
ok predstavio sam se ;D ;D
a pumpica...mislis filter... :icon_scratch: ne razumijem se ja bas u skutere... ???
HC:
--- Citat: PROOF - 04 Srpanj, 2008, 11:40:19 ---predstavi se.. :angry7:
--- Kraj citata ---
okay... ::) predstavio sam se...
mozes pomoci...???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju