I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ma rox je majka,al nek decko jos razmisli,ja imam aerox 2000godinu i motor je ko beba,vozim ga 2ipol godine i nemam se na kaj pozalit,jedino ako si ti neki frajer preko 190cm onda ti rox bas i nece odgovarat
A da čovjeku stavite YAMAHU koju...a ne samo NRG-e! Evo i sad ak ima kaj ljepšeg od ovog...da sam velim od 1. do današnje serije se izgled AEROX-ice nije zamjetno mijenjal, a to sve govori o savršenosti izgleda da iz godine u godinu izgled je uvjek in! A za performanse motora već znaju i ptičice na grani da je najjači! Nemam ja niš protiv ostalih skutera al Yamaha je Yamaha! I da AEROX nije skuter za 2 čovjeka...
10x je ljepša ova gore sr-ka od ovog aeroxa
Citat: master_o_fight - 03 Srpanj, 2008, 21:27:3210x je ljepša ova gore sr-ka od ovog aeroxa e jos da je i minarelli na njoj...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
a sta je taj minarelli toliko poseban [/quoteMorini vs Minarelli 2 : 1Kaj misliš igor???
a sta je taj minarelli toliko poseban sta on ima a drugi nemaju, osim karba zabijenog u plastike
svaki put kad pogledam novog nrg-a mi se cini da ovi iz piaggia pokusavaju unojeti linije od roxa na njemu (kozna zasto), aerox-uvjek isti koliko godina? nrg se stalno mjenja zbog relativno ne atrativnog izgleda...ajj mi recite da su ljepi zadnji zmigavci....bljak....radje bi uzeo ntt mc2 mc3 ovi su skuteri imali dusu, a ne taj novi pseudo-sminkeraj
bez da citam ostale preporuke....rox - star, provjeren, Minarelli, za ljude ne preko 180 cm
Citat: 3alfa3 - 03 Srpanj, 2008, 17:44:02bez da citam ostale preporuke....rox - star, provjeren, Minarelli, za ljude ne preko 180 cmkaj to znači da ja koji imam 190 cm nebi mogel voziti aerox-a ili bi samo bilo manje ugodno