Općenito > Propisi
Vožnja bez odgovarajuće kategorije
danc00:
--- Citat: Grale - 05 Ožujak, 2013, 23:08:55 ---
--- Citat: daRio - 05 Ožujak, 2013, 19:23:16 ---
Neće dobiti kaznu već samo opomenu,ukor ili kako se već to sada po novome zove ako stvarno pošalje prijavu.
To vrijedi za sve koji imaju B kat,nisu kažnjavani zbog težih ili istih prekršaja.
--- Kraj citata ---
Neznam koji k ja onda još uvijek mrtvog diteka vozim, bolje da sam si kupil vxra i vozil ga s b kategorijom.
Jednom godšnje bi me zaustavili i dobil bi opomenu :icon_biggrin:
Kaj ćeš, takva nam je država...
--- Kraj citata ---
Kaj si se hudih klobasic kod Štefa najel, to vrijedi samo jednom u životu, a ne jednom u godini :icon_thumright:
Grale:
No pa kaj, jedne godine bi dobil opomenu, druge godine tek kaznu.
I isplatilo bi mi se :icon_biggrin:
daRio:
--- Citat: Grale - 05 Ožujak, 2013, 23:08:55 ---
Neznam koji k ja onda još uvijek mrtvog diteka vozim, bolje da sam si kupil vxra i vozil ga s b kategorijom.
Jednom godšnje bi me zaustavili i dobil bi opomenu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ne,ne brale Grale,i za opomenu ideš sucu i platiš neke troškove i evidentira ti se taj prekršaj a i dobivaš vremensku zabranu polaganje te kategorije.
Drugi puta si kao i svi ostali,ide kazna i sve ostale privilegije pa si razmisli malo.
Grale:
Onda niš, vozim diteka do daljnjeg :(
A i ne treba još jedna tema tipa: kobro me hvatalo, kak pisat žalbu itd :laughing7:
daRio:
--- Citat: Grale - 05 Ožujak, 2013, 23:48:42 ---Onda niš, vozim diteka do daljnjeg :(
A i ne treba još jedna tema tipa: kobro me hvatalo, kak pisat žalbu itd :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kazna je 2000 kn ako je platiš odmah,ako se navlačiš po sudu i više a A kat. je cca 3200-3500,ak nemaš može i na rate i miran si do kraja života.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju