Općenito > Propisi

Vožnja bez odgovarajuće kategorije

<< < (2/9) > >>

guuus:
fak jea  :sad1:

danc00:
Zato ja svog gledam u garaži i čekam da idem na ispit A kat. Ni na benzinsku neću dok ne dobim papir... Od 6.mj. prošle god sam se vozil bez vozačke, i u Zg sam išel i sve po svud i hvala dragom Bogu, ak on ima veze s tim da me nisu ćopli a par put sam ih sreo  :notworthy: Na jesen sam upisal A kat i od onda ne diram skuter...jedva sam skupio za vozačku 3 soma kuna, da me sad ulove mogel bi lagano prodat skuter da imam za kaznu  :sad1: Nije mi to sila...

Nemojte se vozikat bez kategorije, ti si već 2. ili treći tu na forumu ove godine koji je popušil kaznu...sad ćeš platit kaznu ko da si si platil A kategorju...

Cajkani su postali jebeno krvoločni, >>>reklamiranje

guuus:
Ma vidjeti cu sve .. ako dobijem sta u sanducic probat cu zalbu pa kak prođe.. držite fige  :icon_biggrin:

daRio:

--- Citat: Grale - 05 Ožujak, 2013, 13:05:55 ---Nit nemoraš nit potpisat.
Čekaj kaznu, doći će :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Neće dobiti kaznu već samo opomenu,ukor ili kako se već to sada po novome zove ako stvarno pošalje prijavu.
To vrijedi za sve koji imaju B kat,nisu kažnjavani zbog težih ili istih prekršaja.

Grale:

--- Citat: daRio - 05 Ožujak, 2013, 19:23:16 ---
Neće dobiti kaznu već samo opomenu,ukor ili kako se već to sada po novome zove ako stvarno pošalje prijavu.
To vrijedi za sve koji imaju B kat,nisu kažnjavani zbog težih ili istih prekršaja.

--- Kraj citata ---
Neznam koji k ja onda još uvijek mrtvog diteka vozim, bolje da sam si kupil vxra i vozil ga s b kategorijom.
Jednom godšnje bi me zaustavili i dobil bi opomenu :icon_biggrin:

Kaj ćeš, takva nam je država...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju