Dakle da osvježimo malo temu. Ovaj fakultet me ubiva. Nemam ništa slobodnog vremena. Al eto neke sitnice su se rješile
Malossi sunđer nabavljena, izrezana i postavljena Iako sad vidim na ebayu jedan filter zraka koji mi se isto čini neloš čak i duplo jeftiniji, ali prekasno sam ga vidio. Sad je gotovo.
http://www.ebay.co.uk/itm/Baotian-BT49QT-9-50cc-Speedy-Double-Layer-Air-Filter-Element-/300878177024?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item460dbca300Auspuh izbrušen, posprejan i vraćen nazadNaspram običnog starog auspuha koji je već i počeo hrđati ja sam prezadovoljan. Sprej je onaj za visoke temperature oko 600
oC
Sve popucale plastike na motoru poljepljene smolom i vlaknima Prvo sam malo sve pobrusio. Kažu da je dobra priprema već pola posla. Pa sam izbušia rupe bušilicom da mi smola probije na drugu stranu tako kad budem drugu stranu prolazio da mi bude više čvrsto tj. da se jedna strana bolje slijepi s drugom. Jedina greška možda što sam trebao malo većim svrdlom provrtiti, ali dobro je i ovako
Novi držači štop svjetla Jednostavno nemogu virovat koliko je toga na njemu popucalo. Na svaku jednu odvidanu vidu imam jednu puknutu vidu, jedan navoj bez matice il jedan puknuti držač. Možda će neko reći da ova moja metoda izgleda il ovako il onako al sad drži ko nikad do sad
Nije mi se dalo više slikavat da vas ne zamaram, al sam polijepio sve plastike i držače i utore i sve sve. Sutra ide sastavljanje plastika i vađenje iz garaže jer je otac poludio više što nemože auto stavit u garažu
Jedni od sljedećih planova u bližoj budućnosti, nadam se kroz sljedećih tjedan-dva dana je nabavka novih guma jer je sa ovima prijeđeno 20t kilometara, a još izgledaju solidno al zbog starosti i dotrajalosti ću ih promijenit već kad sve mjenjam. Možda opituram felge u crno jer imam viška ovog crnog spreja ako mi se bude dalo
Mislio sam kao član "steef" rezat onaj prihvat amortizera i zavarit ga niže al nije mi se dalo igrat s tim jer se plašim da nebi puklo jer čini mi se da je to mjesto dosta osjetljivo na naprezanja tako da ću vjerovatno samo nabavit distancer. Naručit ću ručke za njega, napravit alu podnice, ledice stavit u celer, izrezat malo prednji blatobran, stavit elektronsku blokadu .. I još mnogo toga ako stignem.
Za undertail me nemojte ni pitat jer mi to izgleda preružno tako da nema šanse da mu to stavim