Evo mene nakon malo duže vrimena
Naime nakon šta ga na tipku upalim vrtio bi mi anaser i upalio bio motor, al bi anaser i dalje vrtio i kad ga izgasim na ključ anaser bi i dalje vrtio. Tek kad bi skinuo kleme sa akumulatora, anaser bi prestao vrtit
Problem je bio u automatu paljenja i njega sam zamjenio
Počeo je malo bolje palit i bacao je svaki put iskru za razliku od prošlih puta
Dalje je problem bio u prirubnici. Na slici je vidljivo sve, točno na šelni je pukla. I to smo danas zamjenili, nabavio sam prirubnicu maloprije al je bila kratka pa malo vamo malo tamo uspio sam je zakačit na karburator i zavidat šelnu
Danas me zove frend da je nabavio smolu i sve što ide sa tim tako da ću sljedećih par dana krpit plastike. Pobrusit ću auspuh i opiturat ga u crno. Nabavit Malosi sunđer te digitalnu obrtaljku i naštelovat ga. To je plan za sljedećih par dana il tjedana. Sve ću nastojat popratit slikama
Imam još malih problema sa bendixom i tako ja malo prčkam oko njega i dođem do zaključka da mi je neodgovarajuće DEKLO dovelo do kvara automata paljenja, rasklimanog ležaja radilice, puknute vodilice, španera .. Tribam još u glavi malo tu teoriju složit pa ću danas-sutra napisat kako sam ja to zamislio pa sami zaključite ima li to smisla. Poooooozdrav