Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner vx 125 (200vxr) i Gilera Runner 180 sp
walkay:
Da gledam slike, stvarno je bio najljepsi. I ja volim serijski izgleda, ali sta ces, ja sam vec tako kupio, ali se ne zalim, jako mi se svida. U planu mi je nabaviti serijske plastike, karbon izgled, serija iz 2003.
Perica1510:
ma men je sad u planu oba ta skutera prodat i kupit neki motor si i nac neki sp 180 za sto manje novce i slozit ga bas za sebe da svaki šaraf bude nov na njemu i to ga imat samo da ga mogu pokazat nekom ko dode do mene
walkay:
Moje misljenje da ostavis sivog i to obnovi... mozda si vidio, kupio sam Skippera u jako losem stanju i sad njega sredujem. Trazi uzasno puno vremena i nesto novaca, zavisi sta ti je cilj. Bolje uzet nesto u solidnom stanju pa ponovo srediti, nego bas grob.
Perica1510:
imam sad neke druge ciljeve bilo mi je u planu ostavit ovaj sp 180 sebi al krenio sma kucu pravit a namjervaam se uselit u nju ove godine tak da oba moram prodat skutera al sigurno da cu si kupit nest opet makar nekog najgoreg sp-a 180 kojeg cu bas slagat da bude novo sve na njemu kako bude bilo vremena za njega i kolko uspijem para odvojit mozda vam se cini glupo sto tak mlad se selim ternutno sa starcima zivim u velikoj kuci al cura i neke druge obavze traze da moram svoje imat di zivit
walkay:
Sretno sa planovima! Ako budes ponovo nesto kupio, ili ako budes SP-a sredivao stavi slike! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju