Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner vx 125 (200vxr) i Gilera Runner 180 sp

<< < (17/21) > >>

Jump33r:

--- Citat: Perica1510 - 14 Veljača, 2013, 00:34:23 ---imam sad neke druge ciljeve bilo mi je u planu ostavit ovaj sp 180 sebi  al krenio sma kucu pravit a namjervaam se uselit u nju ove godine tak da oba moram prodat skutera al sigurno da cu si kupit nest opet makar nekog najgoreg sp-a 180 kojeg cu bas slagat da bude novo sve na njemu kako bude bilo vremena za njega i kolko uspijem para odvojit mozda vam se cini glupo sto tak mlad se selim ternutno sa starcima zivim u velikoj kuci al cura i neke druge obavze traze da moram svoje imat di zivit

--- Kraj citata ---

cestitam, kad je termin?  :toothy12:

duje87:

--- Citat: Jump33r - 14 Veljača, 2013, 01:13:06 ---
--- Citat: Perica1510 - 14 Veljača, 2013, 00:34:23 ---imam sad neke druge ciljeve bilo mi je u planu ostavit ovaj sp 180 sebi  al krenio sma kucu pravit a namjervaam se uselit u nju ove godine tak da oba moram prodat skutera al sigurno da cu si kupit nest opet makar nekog najgoreg sp-a 180 kojeg cu bas slagat da bude novo sve na njemu kako bude bilo vremena za njega i kolko uspijem para odvojit mozda vam se cini glupo sto tak mlad se selim ternutno sa starcima zivim u velikoj kuci al cura i neke druge obavze traze da moram svoje imat di zivit

--- Kraj citata ---

cestitam, kad je termin?  :toothy12:

--- Kraj citata ---

na trecoj stranici pise da ih prodaje da kupi drugi motor ili skuter,sad se seli, sutra ce bit prinova u obitelji,pa ce bit da se prodaje radi kazne u prometu,pa ostavljanje od motora radi kupovine auta.. standard, ima toga na njuskalu koliko os ;D

al zanimljiva tema,lipo je vidit ovoliko slika skutera na jednon mistu :icon_thumright:

mali_becar:
nemojte ga napada, covik je ima vise skutera nego sta je polovica na ovom forumu imala priliku vozit

Perica1510:
pa istina da mi je u planu motor neki kupit ako ce bit neke zarade na njemu imam i dva auta trenutno za prodat jedino na ovom bijelom runneru 50 nisam zaradio jer sam platio ga punom cijenom ,da nisam tak kupovo i sredjivo si i prodavo nebi bilo ni temelja od ove kuce tak da sve sto kupim i prodam gledam da mi bude ugodno sa korisnim jer neradim nigdje otkad sam zavrsio skolu sve sam si financiram i moram razmisljat kako cu i sta sutra kad bi znali za kolko sam novaca kupio ovog vx sto je masina od vxra na njemu nebi vjerovali a tek za sp-a kolko sam dao tak da kolko god ja volio te skutere moram ih i prodat jer nemogu bez posla

Brnelic:
Nisam ih ni uspio izbrojat sve  ;D
Stvarno lijepi motori, čekam još xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju