Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner vx 125 (200vxr) i Gilera Runner 180 sp

(1/21) > >>

Perica1510:
pozdrav dečki novi sam na forumu da predstavimi svoja dva skutera oba su meni dobra da cujem i vaša mišljenja ili sta bi promjenili na njima

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

IvanRox:
na vxr-u ništa  ;D, sp nisi stavio

steeef:
baš se i ima kaj predlagat i komentirat sa ovak opširnim opisim askutera i brdom slika koje si stavil  :icon_thumright:

Perica1510:
polako decki neznam jos kak se slike stavljaju ovako da vama opišem gilera runner vx 125 vise nije 125 nego je stavljena komplet mašina od vxr 200 sve je serisko na njoj nit planiram nista stvlajat i tnuirat to mi je vise skuter za do grada bio

a runner 180 sp je u papirima 125 fx dd jer nisu mogli se dobit papiri od sp 180 koji je 2003 god i svi djelovi su prebaceni na ramu od fx-a na nejmu je teneutno samo delorto 25 karburator i bitutbo plinski amotritzer kompletno je ofarban cijeli motor i tamno sivu ni na njega ne planiram nista vise dirat jer super ovako ide i sve radi odlicno  oba skutera ce bit na prodaju

^^GlavonjA^^:
steeef to je moj bivši vx200! :P nema se tu kaj pričat, pali vozi! :D samo vidim da nema bubrege s mrežicama, di su? :P  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju