Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner vx 125 (200vxr) i Gilera Runner 180 sp
walkay:
I meni je skracen blatobran iznad tocka i imam home made drzac tablice. Bijeli Runner je vozio decko preko puta Gumy-a!
pralas:
ovog zadnjeg runnera bijelog stalno viđam po Osijeku,ako mislimo na istog :icon_thumright:
duje87:
a da je malo piturat
ovi auspuh na vxru, izgubit 2 sata vremena, jer je stvarno saka u glavu, zadnji put
je pituran 2009 na 2010 ;D
Perica1510:
pa buraza si sigurno viđio ili novog vlasnika skuter se vozi i vozice se dokle god nebude niko ništ čačko po njemu,ljep je sp al meni je naljepsi sp kad je u serisko crveno bjeloj kombinaciji ko što sam imo ak si gledo slike sve sto sam stavljo taj cu skuter pamtit jer mi to bio prvi sp i na nejmu je bio kit malossiev, varimota,delta, remen i karb 25 skuter je iso super kasnije sma ga prod o u osijeku i za tjedan dana su razjebali cijeli skuter na karju je zavrsio u djelovima
Perica1510:
ma necu farabat nek ovak stoji,ionak mi stoji vec pola godine nisam jedna rezrvar potrosio otkad ga ima onda znas kolko ga vozim a za sp ovaj da ti enpricam sto sam ga vzio to ej bilo do tehničkog i kuč neki dan to je nekih 30km i tko zna kad cu jos napravit koji kilometar sa bilo kojim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju