Treba mi
ekipa. Skuter planiram kupit vec dugo vremena, tako sam i nabasao na ovaj forum. Skuter sam trebao dobit jos krajem ovog mjeseca ali ispada da nema jos nista do kraja 8. pocetka 9. mjeseca
. Ali da se vratim na temu: mene zanima koji je od ova dva navedena skutera bolji (vx 125 ili SportCity 125) kakvo im je lezanje na cesti - stabilnost, max brzina itd. A ponajvise me zanima razlika u stabilnosti, jer me brat (placa skuter) uvjerava da je SportCity stabilniji od Runnera, a po onome sto sam dosad procitao nije bas slucaj, jer sam procitao skoro svaki link o runneru i stabilnosti i mnogi ga hvale kako dobro lezi na cesti, zavojima... Ali gore navedena osoba (koje formalnosti
) kaze kako je City stabilniji zbog svoji vecih kotaca. Dali je to istina ili... ako ima netko s Runnerom ili SportCity-em neka napise svoja iskustva.
SportCity 125: Gume: Prednje:120/70x15'', Straznje:130/80x15''
Runner 125vx: Gume prednje/stražnje: 120/70-14" / 140/60 - 13"
Runner ima manji promjer, 1 inch = 2.54 centimeters sto bi znacilo da je prednja manja za 2.54 a zadnja za 6,45 cm, ali jeli zbog toga i on nestabilniji?
Meni je osobno drazi Runner jer koliko sam shvatio lako ga se preradi u 200ccm ili tako nesto
pa bih za oko 2 godine ugradio 200ccm usto mi je i ljepsi, dok mi je City nekako presluzben ali isto lijep
i neznam kako te prerade idu sa SportCity 125 na 200.
Uglavnom... Zanima me vase misljenje koji bi od ova dva skutera preporucili s obzirom na stabilnost, max brzinu, snagu.... i omjeru danog-dobivenog