Općenito > Maxiskuteri

filter zraka aprilia leonardo 150

<< < (3/6) > >>

svbeljan:
ma da se i od leonarda cudo napravit. meni je recimo ovaj strava
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,20538.0.html

elfuego:
sto se tice gljive, to sam samo informativno pitao, i slutio sam da nije bas samo skinut box i stavit gljivu. ima oko toga puno posla a to mi se ne radi  :)
samo ovo sto ce pomoc ce se promijeniti, za sada je sve po planu :frajer:

ApriliaIT:
Dobro o ukusima se ne raspravlja to je tvoj skuter imas pravo da radis sta zelis,ali npr muka mi dodje kad pocnu farbat u dvije boje najcesce zelena i crvena i plava i bijela,ili ofarbaju felge u zelenu :angry7:
Meni ona fabricki bas strasno izgleda,neupadno skladna kombinacija boja miš siva boja sa titanium felgama i tamnim dijelom oko rezervara! Italijan ne moze pogrjesit sa odabirom boja i ostalog a ti kako hoces :)

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

elfuego:

--- Citat: svbeljan - 07 Veljača, 2013, 22:11:51 ---ma da se i od leonarda cudo napravit. meni je recimo ovaj strava
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,20538.0.html

--- Kraj citata ---

vidio sam taj, da odlican je  :glasses9: :glasses9:

--- Citat: ApriliaIT - 07 Veljača, 2013, 23:26:17 ---Dobro o ukusima se ne raspravlja to je tvoj skuter imas pravo da radis sta zelis,ali npr muka mi dodje kad pocnu farbat u dvije boje najcesce zelena i crvena i plava i bijela,ili ofarbaju felge u zelenu :angry7:
Meni ona fabricki bas strasno izgleda,neupadno skladna kombinacija boja miš siva boja sa titanium felgama i tamnim dijelom oko rezervara! Italijan ne moze pogrjesit sa odabirom boja i ostalog a ti kako hoces :)

--- Kraj citata ---

ma kakvi, mjenjanje boje mi ne pada napamet. moja je ipak ljepa, taminja ova plava sa ne tako jako crnim felgama sivkastocrne felge... ma kakva farbanja  :happy8: samo tehnicke karakteristike potjerat prema gore jer za sada sta sam malo radio osjeti se razlika i odlican je za po gradu i sve, na dalje kad se vozim izvan grada kad ima povisica kao da mi se malo umori ali razuimno. al puca strasno svida mi se jako, ne bi ga mjenjao, tj necu nikad vjerojatno. kada budem uzimao nesta vece na ovog cu samo ceradu navu :glasses9:

svbeljan:
najbolja stvar koju sam na njemu napravio je izmjena ulja u amortizerima.
u zadnjima je sada 15w ulje i planiram staviti podlošku pod opruge da budu tvrđi, a u vilice sam također nalio 15w i skuter nije vise onako mekan ko serijski i meni se puno bolje vozi.
ali to opet ovisi o ukusima. meni je skuter za izguštat se.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju