Općenito > Maxiskuteri
filter zraka aprilia leonardo 150
neuromaniac:
ovdje pogledaj : http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productoverview.grid?category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_LEONARDO150&category2=CAT
elfuego:
vec sam gledo ja tu ali nema, moro bi krpat platike, tj rupe ili ih rezat da stavim neko drugo, hvala :glasses9:
svbeljan:
svaki styling osim zamjene zmigavaca i retrovizora se svodi na rezanje plastike i rad sa poliester kitom :happy3:
a mašina ko mašina je po meni dobra. jedina mana je taj fazni lanac i njegov natezač.
zna im pucat i zupčanik uljne pumpe koji je plastičan. i meni je na jednoj mašini prdnuo anlaser. tj. mislim da je samo četkica otpala, ali to ovih dana moram zalemit pa vidit dal radi.
i također sam znao vidjeti po forumu da ljudi anlasere traže :drunken_smilie:
a dijelova za mašinu se uvijek nađe polovnih.
elfuego:
je istina da, ali za ove recimo "komercijalnije" skutere ne moras se igrat sa plastikom, tipa aerox, jog r, runneri i slicno, za njih ima "gotova" svjetla samo se zamijene, koliko sam ja upoznat :)
a sto se tice dijelova, da ima ih, da se naci ali nisam ih imao potrebu trazit jer kazem sve je super. 25tkm i sve super radi :) mjenjan je remen 2 puta, promjenjen variomat i gusca spuzva na filteru, i planiram uzet kvacilo novo jer ovo je vrijeme da se mijenja, a i zelim ga promijenit :happy6:
ApriliaIT:
Nemoj to stavljat druze pravis cirkus od takvog lijepog skutera!Da ide italijani bi stavili original gljive i cuda..Ostavi sve fabricko.To je ljepotica od skutera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju