Općenito > Maxiskuteri
filter zraka aprilia leonardo 150
elfuego:
postovanje.. evo ga imam pitanje nadam se da cete mi pomoc :)
znaci imam box za zrak na svom leu
http://i.ebayimg.com/t/AIR-BOX-SCATOLA-FILTRO-APRILIA-LEONARDO-150-1999-2000-2001-/00/s/MTE5MlgxNjAw/$(KGrHqN,!qkE-YenWIYeBPmt2CQ+nw~~60_35.JPG
i jel to ikako moguce da se stavi gljiva umjesto te ruzne kutije jer sa gljivom bi skut dobio i na iozgledu sportskom i sve, moje misljenje... pa sad jel to izvedivo, bi li to funkcioniralo ili to ide samo na 2T?
tipa:
http://www.njuskalo.hr/moto-agregati/zracni-filter-sport-koso-90-stupnjeva-koljeno-oglas-6173064
svbeljan:
a mozes, ali moraš preštelavat karburator onda.
stavljati veću diznu, zajebavati se s položajem igle i vijkom smjese dok ne dobiješ savršenu smjesu na svim otvorima gasa.
dobit ćeš s time dosta veću buku, a ne znam koliko ćeš osjetiti performanse.
i ako već kupuješ, onda gledaj da ti je unutarnji promjer gljive 50mm koliko je vanjski promjer karburatora :icon_thumright:
elfuego:
milsim da je to previse zaj oko toga i ne da mi se to radit jer ko prvo to sam napravit ne bi znao, a ko drugo cekat mi se ne da jer sad ce sezona (iako sam ga prosli vikend ves ispalio :toothy9:) vozikanja, moto susreta i slicno.. :)
hvala na brzom odgovoru :headbang:
steeef:
dobil nebudeš ništ na performansama osim buke i potrošnje..i lakši protok prljavštine u mašinu pa s tim i veći rizik od cvikanja..
elfuego:
ok, zakljucili smo totalno da nema sanse ;D btw dosta sam gledao i trazio i po drgim forumima i ovdje i sve, svugdje sam procito da su masine uzas, fazni lonac, vamo tamo, ja osim redovitog servisa nikad problema nisam imo!! ama bas nikad. brat ga je vozio prije mene, onda je stajao jedno vrijeme i ja ga vozim sad vec pune 2 godine. nikad problema imo nisam jedino osjeti se da je to skuter, logicno posto sam ja tezi malo pri usponu da gubi snagu onako, to je jedina mana koju mu mogu nac lol ;D
btw jel znate mozda za rezervne djelove mozda neku stranicu? di god sam gledo nema za njega npr zadnjeg svijetla, eto to ko nade ima pice od mene :p ali drugacije od serijale.. dosta je tesko doc do dijelova i treba provjeravat dosta, ali kazem nisam nikad imo problema s njim do sada, kao ni brat. da kucnem od drvo :icon_tongue: :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju