I nitko mi nezna pomoć? Zanima me da li se isplati te pirellijeve jer mi se ne baca 500 i nešto kuna na Bridgestone HOOP u Auto Antonija.
Moj savjet nazovi ove u motobox-u i rec ce ti sve o bilo kojoj gumi sta te zanima. Jako su komunikativni i cujem samo dobre pohvale na njih a imaju i svoj vulkanizer. Na njihovim stranicama ces naci sve gume koje 100% imaju na lageru. Ja sam uvjek mijenja gume u AutoAntonija ali im usluga i komunikativnost nije ni priblizna a kako sam jucer nazva ove u motobox-u pitat za Fly-ja sta mi preporuca skuzija sam da nema dok bajkeri ne otvore svoj ducan specijaliziran samo za moto gume. Na zadnjem tehnickom sam jedva prosa a i ja i kontrolor smo imali sta vidit te smo obojica ostali paff. Oko 2god stare Bridgestone Battlax BT30 sa jako malo kilometara napravljenih su mi ispucale između sara i dobile katrastrofalan grip. Inace i na Fazeru imam Bridgestonke i stvarno sam zadovoljan ali kad sam ovo vidija na Fly-u vise mi nista nije bilo jasno. Sad sam je uslika jer je jos nisam zamjenija a za koji dan cu.
Ka sta sam i reka jucer pricam sa covjekom iz motobox-a te ga pitam sta mi preporuca. Kaze on da bi mi njegova preporuka bila neke pirelice koje su jako dobre a imaju opciju prednja-zadnja. Kaze tebi treba iskljucivo razlicita guma tj kako su ti obe gume istih dimenzija 120/70-12 za zadnju ti ide guma bas predviđena i konstrukciski jaca da bi podnijela vece opterecenje skutera (vozac i suputnik) i da nebi doslo do pucanja same gume. Onda sam mu ja spomenija svoj slucaj sa ovom Battlaxicom i on kaze da upravo o tome prica. On isto toplo preporuca Bridgetsone ali u mome slucaju Bridg. nema opciju prednja-zadnja a i znatna je razlika u cijeni tako da mi je pirelica bolji izbor. Pirelica koju mi je on spominja za mene dođe oko 250kn a Bridg. oko 400kn (nisam pamtija detalje koji tocno model i cjenu jer racunam otic cu tamo uskoro). Sad ovu Bridg. sam ja uzea U AutoAntonija te je tamo odmah balansira i montira ali im je falilo iskustva, znanja i komunikacije sta ovima iz motobox-a ocito ne fali a na motori.hr imaju jako veliku temu otvorenu na racun njihovog ducana, dostave te mnostvo upita, odgovora i samih pohvala.
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]