Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
na drvenim kotacima kak su kola imala bi prije staorakoh samo plivas po asvaltu nema nikakav grip nicegdodi u vz pa ti dam rundu da se provozas s njimato sam mjerio tako da sam se zatirao na 70 i od jednog znaka na cesti kocio kolko got ide i vjeruj mi 80m nije pretjeranojer dok sam se okrenuo da vidim kolko mi je trebao sam sam skorona guzicu pao i jos sad ne kuzim kako se gume meogu tak unistit a nove jos imaju one zelene i crvene niti koje vidis na novim gumamaimaju i jos one pipce od kalupa i sveprobal sam cak da ih posmirglam s grubim smirglom preko one vibro brusiliceal isto nije bas pridonjelo nicemutako da sad imam 208ice u garazi dekorativno i eventualno da se staviako mi sadasnju gumu cavao pojebe
os se kladit u kljuce svog skuta?
hm bas trazim za sestru skuta ma necemo se sad cjepidlacit s jebenim metrom al nisu za cestu gume i dosta
a sad ontopic, i metzeler odpada. zvao sam pađena i rasprodano totalno. čekanje na nove gume najmanje mjesec dana
hm... kome se ide na cevape osim meni???
alfa, hvala na informaciji!upravo sam zvao u split, javi se neki i plače ko majka. kaže zovite sutra auto pregazilo mog sina. moram hitno u bolnicu.ja njemu, sve ok djete je važnije od guma
nemoj da te čuje onaj teklić sa bregane. motori.hr su za njega pakao javio mi se Matko Ozretić, ako je to taj tvoj?ma glavno da djete ostane živo.
Da, Matko...
istina, ne poznam čovjeka li me srce zaboli kad čujem da je neko djete stradalo.