Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Heidenau je skupa guma. Treba raszmislit jel se zeli iskoristiti potencijal.
Peza kao zgewindani Lamborgini
ima da, ali ima neku m/c oznaku koju ostale k80 nemaju. bar tako pise na sluzbenoj stranici
Kod mene pala kisa i otisao sam se provozati sto na kisi inace ne radim. Hoop je cudo od gume kocio sam ko lud i naginjao kao po suhom. Definitivno bolje gume nisam imao. A sutra me ceka detaljno pranje skutera
Citat: BP - 04 Svibanj, 2018, 19:17:57ima da, ali ima neku m/c oznaku koju ostale k80 nemaju. bar tako pise na sluzbenoj straniciTo vjv znaci da ide i naprijed i nazad, ista stvar s mojim k61
Citat: dino73n - 04 Svibanj, 2018, 19:52:13Kod mene pala kisa i otisao sam se provozati sto na kisi inace ne radim. Hoop je cudo od gume kocio sam ko lud i naginjao kao po suhom. Definitivno bolje gume nisam imao. A sutra me ceka detaljno pranje skutera A kad sam ja valjao bureke? Kad nisam bio objektivan?
Nakon 7g na evo21/22 metnuo sam iza mc29 "novu" stara 5g sa 300km. Prvih 2km klizao sam se na njoj ali evo sada do ruba idem. Zanimljiv mi je oblik gume jer bas je siljasta i prebacuje se lijevo deano kao romobil.
Evo mene opet uhvatio pljusak. Kvaj put na nrgu s Bridzs Hoop 1 sezonu vizenu gumama. Gume su za oskara, lepe i po prvoj kisi. Razlika je ogromna nasprAm pirellija evo 22 nove nivcate gume
Kaj sad Pitao sam gdje kupit bridge hoop u kojem ducanu?Jel zna neko?Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!