Sportski kutak > Sve vezano za utrke

4T Klasa

<< < (5/13) > >>

zvonkec_92:
dečki aj nek još neko nabrije neku batinu pa da se jednom održi i utrka baotiana :)

nidjo180sp:
da,da trebas imat papire,registriran motor i tablicu na vidljivom mjestu  :icon_thumright:

hhahahahahahha o cemu vi pricate,kakvi papiri i brojevi sasije  :icon_biggrin:

koga briga jel imas papire ili brojeve na rami,to niko ne gleda.. zna se kaj motor mora zadovoljavat po pitanju tehnicke ispravnosti za vozit utrke i to se kontrolira prije svake utrke na prijavama.. problema bi samo mogel imat ako nemas papira,a zaustavi te murja dok ides negdi na trku i trazi te papire od motora,a ako ih nemas ili nemas kak dokazat da je tvoj imaju ti ga pravo zapljenit  :icon_thumright:

a kaj se tice kubikaze u klasama sve je na forumu,samo treba procitat malo

ROOKIE Klasa_______do 50ccm (2T) i do 125ccm (4-T)
OPEN Klasa_______do 70ccm (2T) midrace, do 180 ccm (2T) i neograničena kubikaža za (4T)
skutere
NO LIMIT Klasa_______dozvoljene su bilo kakve kubikaže i vrste motora

Grotty:
nidjo el sam skužio dobro ,znači 50ccm 2t se skupa utrkuje sa do 125 4t .... 70ccm 2t,180ccm 2t  skupa s neogarničeno 4t  :dontknow:

zvonkec_92:
a kak ovi tam na trkama vide koji ja cilindar imam na skuteru? jel se smiju cilindri bušit na veči promjer? ili stavit kit a da na cilindru n piše kolko je ccm? jel se može varati na trkama?

nidjo180sp:
da grotty,dobro si skuzil..zvonkec,kaj ti mislis da je na tehnickom pregledu pekar? sve se to kuzi.a uostalom vidi se i po vremenu ako neko vara  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju