Sportski kutak > Sve vezano za utrke
4T Klasa
Grotty:
pozdrav , pošto sam zainteresiran za skuter utke,tu i tamo si znam sam sebi napravit kao neku trku na vrjeme pa poboljšavam vrjeme :glasses9: itd , pa sam kreno polako sređivat baotiana , gledo sam oppćenito za trke na netu npr. licenca ,klase itd .... i vidio sam da ima 2t klase 50 i 70ccm ako se nevaram ... ali za 4t klase nisam baš nešto informativno našo, dali zna neko el ima 4t klasa i kako se djeli npr 50ccm na rookie itd ...jer protiv 70 ccm 2t moj 4t ljubimac nebi imo šanse :icon_biggrin:
sule:
a lazes da bi se trko s batinom :laughing6:
Grale:
--- Citat: sule - 26 Siječanj, 2013, 20:47:07 ---a lazes da bi se trko s batinom :laughing6:
--- Kraj citata ---
Već sam mislil da bu opet neki link :P
Ja mislim da nema veze 2t i 4t, da se gleda kubikaza,al daj potrazi imas tih pravilnika tu po forumu...
dule pacov:
i da mozes sa max sredenim baotianom od 80 kubika upast u klasu 50 opet ne bi imo sanse protiv serijskih 50 2t skutera.
Kolko ja znam nema posebne klase sa 4t 50ccm skuterima, jedino ako ce ove godine biti puno zainteresiranih pa naprave tu klasu, ali cisto sumnjam xD
Grotty:
--- Citat: Grale - 26 Siječanj, 2013, 20:50:51 ---
--- Citat: sule - 26 Siječanj, 2013, 20:47:07 ---a lazes da bi se trko s batinom :laughing6:
--- Kraj citata ---
Već sam mislil da bu opet neki link :P
Ja mislim da nema veze 2t i 4t, da se gleda kubikaza,al daj potrazi imas tih pravilnika tu po forumu...
--- Kraj citata ---
da to sam i ja do sad videl , al glupo je stavit 4t i 2t u istu klasu
a tražim tražim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju