Sportski kutak > Sve vezano za utrke

4T Klasa

<< < (13/13)

zvonkec_92:

--- Citat: juric_16 - 03 Veljača, 2013, 22:08:10 ---ajde decki da nas se skupi, ekipa je to zahebancija, vidjet cete da ce bit ludo, nek bude klasa 4t 50ccm, nema veze za proizvodaca, bitna je zahebancija, eto mi smo prosle godine pekli rostilj u boksu bilo je odlicno bili su gumy i ekipa kod nas eto napili se najeli :D

za ovu godinu za novu racu obecajem druzenje dva dana, pijancevanje, rostilj, samo dodite  :headbang:

--- Kraj citata ---
zvuči primamljivo

juric_16:
subotu popodne se skupimo, boks ce vec bit postavljen, navecer se lijepo napijemo, napricamo, ispecemo rostilj( to cemo mi osigurat) i lijepo se zabavimo, a onda u nedjelju se na stazi druzimo zezamo i bude super ;) ja sam se zarazio prosle godine, trebo sam ic i u osijek i u viroviticu na utrke ali nazalost bio sam sprijecen pa nisam mogao, ali ove godine bude ludnica, samo ekipa izjasnite se  :icon_biggrin:

Figuar_13:

--- Citat: juric_16 - 03 Veljača, 2013, 22:14:06 ---subotu popodne se skupimo, boks ce vec bit postavljen, navecer se lijepo napijemo, napricamo, ispecemo rostilj( to cemo mi osigurat) i lijepo se zabavimo, a onda u nedjelju se na stazi druzimo zezamo i bude super ;) ja sam se zarazio prosle godine, trebo sam ic i u osijek i u viroviticu na utrke ali nazalost bio sam sprijecen pa nisam mogao, ali ove godine bude ludnica, samo ekipa izjasnite se  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ove god nosimo mesa da moremo cijelu ekipu sa foruma nahranit :D

juric_16:
nego sta :D bit ce za sve po malo  :icon_biggrin: prosle godine smo se vecer prije skrpali za sve, tako da ove godine ocekujemo ludnicu, samo da nas vrijeme posluzi :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju